babyou Uzun zamandır bakmıyordum gönderin gelsin ❤️ Bacak arası bakmıyorum onlara cevap veremeyeceğim Daha net tahmin için 6-7-12-13. Haftaları atarsanız sevinirim.
deryaclkk babyou Teşekkürler vakit ayırdığın için ilk defa tahmin için attım iki oğlum var bakalım nasibimizde varsa olur inşallah. Başka çocuk düşünmüyoruz 🫠
babyou zeyzey_es erkek gebebemucize erkek ikincibebegm kız dilansez öne doğru dönmüş çok gözükmüyor ama kız sanırım Meral_63 evet arkasını dönmüş ☺️ erkek isimsiz000 erkek gunce2314 erkek annelik5601 kız SuEr_Tu1512 erkek esin08 erkek pembeniz evet canım görüntü hiç net değil göremiyorum ama kız sanırım
dilansez zeyzey_es devlete gittim ikili tarama için o tahmin yapmadı öğleden sonra özele gideceğim 🤦🏻♀️ buda yeni usg si kese şekli falanda değişti baya yine sence şimdi tahminin ne (:
zeyzey_es dilansez kıza benzettim canım ama nubu falan belli değil öğleden sonra ki USG fotoğrafin tam yan duruşu olursa daha doğru bir tahmin yapılır
dilansez Meral_63 12+2 yim canım sende erkek olarak tahmin yapmıştın şimdiki usg ye göre sence tahminin nedir
babyou Bereninannesi yaa çok sevindim canım allah gönlüne göre verdi iki meyvesinden de sağlıkla gelir inşallah kaç haftalık oldu 🌸