koim t89_ Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜
aycoli yarenyagmur daha kücük bi ultrasonu varmı yani kese şeklini çok anlayamadım Kese yamuksa genelde erkek top gibi ise kız çıkıyor %55-60 oranında istisnalar olabiliyormus benimde hep yamuktu ilk günden beri ve erkek💙
aycoli yarenyagmur erkek gibi keseniz yamuk🥰 sağlıkla gelsin🙏🏻 kuzenimin top gibiydi kızdı mesela oyüzden inanıyorum ama tam tersi çıkanlarda oluyormus tabi
koim aycoli benim kesem de fasulye gibi kızıma hamileyken top gibi yuvarlaktı kese şekline göre değişiypr mu bilemiyorum
t89_ koim teşekkür ederimmm yükledim acaba kızmı erkekmi cinsiyet belli dedi dr ama biz öğrenmek istemedik süpriz olsun diye . İçim içimi yiyo ama ne acaba🫠
koim Benim 13 haftalık iki gün önce doktora gittim tahminde bulunmadı 16. Haftada söyler gibime geldi cok heyecanlı bir bekleyiş haftaya tekrar randevum var🤍