kızlar merhaba benim bir özelliğim var. yakın çevremde bulunan insanları hamile iken rüyamda gördüğümde genelde ya hamile oluyorlar ya da hamile kalıp haber veriyorlar. mesela örnek verecek olursak bir tane arkadaşım yeni evliydi çocuk düşünmüyorlardı ben rüyamda gördüm oğlu olacağını yüzünü gözünü çocuğun her yerini gördüm arkadaşıma da sen hamile kalacaksın bir oğlun olacak diye söyledim kız çok geçmedi bir ay iki ay sonra bana hamile kaldığını söyledi ama kız hissediyorum dedi hayır erkek olacak dedim ve erkek oldu . bir başka arkadaşım ise hamile gördüm ama çok garip bir hamilelikti vücudundan oransal bir şekilde çok büyük bir göbeği vardı bunu sadece eşime söyledim çünkü eşimin kuzeniydi onu da üzmek istemiyordum, sonra kuzeni benim düğünümde meğerse hamileymiş o gün orada çok yorulduğu için de bir sürü ilaç içmiş ve ağrısı olduğu için bir gün hastaneye gittiğinde ani bir kanaması oluyor ve aslında hamile kalıp düşük yaptığını hastanede öğreniyor. bir başka ve yakın olan rüya ise Bu ayın başında eşimin tekrar kuzeni evlendi ve düğünü olacağı gün ben rüyamda gördüm, kızla birlikte bir tane boş odasının mavi renklerle süslüyorduk salona gittiğimizde kıza sen hamilesin ve oğlun olacak dedim meğerse düğünden önce hamile kalmış kız ama daha cinsiyeti belli değil az kaldı merakla bekliyorum 😂 ve bugün ilk defa bu yaşıma kadar kendimi rüyamda hamileyken gördüm karnım kocamandı ve konuşuluyordu da ne çabuk büyüdü göbeğin vesaire diye kiloyla bir bağlantısı yoktu bildiğin gebelikti bu . eşime söylediğimde şu an hani bu konu var ondan mı gördün acaba dediğinde biz bunu neredeyse iki aydır konuşuyoruz bu günümü buldu dedim . bilmiyorum bu ay sonu zaten gebelik testi yapacağım ya da ekimin başı. bana bol bol dua edin inşallah ben de doğru rüyayı kendimde görmüşümdür🥹🙏🏻❤️