08061999 Kizlar bebis poposunu mu kafasini mi neresini dayiyor bilmiyorm ama gogusumun tam alti okadar sertlesiyorki gogusum uzerine binince hissediyorm orda oldugunu sizde de oluyormu artik oralara kadar cikti mi yani 29 haftalik hamileym bu arada 🥰
hilalibrahimm 08061999 merhaba bende 2.gebeligim 28+2 yım.bende hissediyorum öyle çünkü artık çok fazla büyüdüler normal canım benim ♥️ kafası benim en son gittiğimde sezeryan bolgemdeydi sizin bebiş oğlan kız birde kaç kilo
Bhrykndmr 08061999 Benim kızda kıpır kıpır 🥹🌸 önceki kontrollerde kafası elleri aşağıdaydı hala öyle sanıp seviyorum. 27 haftalık gittim meğer dönmüş poposu ve ayaklarını sevip oynuyormuşum. 😂
08061999 hilalibrahimm ben 23+4 haftamda gitimistm en son ozmaan 540 gramdi haftaya sali tekrar randovum var bende merak ediyorm nekadar oldu erkek benimki, Doktor cok doner dedi bazen kafasiyla asaya baski yapiyor bazende gogus altima ama bu 1 haftadir gogus altima giriyor
Bhrykndmr 08061999 Gögüsüme değilde mesaneme çok baskı yapıyor 😄 ve genelde yan şekilde sağ tarafa acayip şekilde toplanıp kasılıyor. Cenin posizyonu alıyor oramda sanki.