haticearas Hamilelikte gebelik şekeri çıkan var mı? Varsa nasıl komtrol altına aldınız, paylaşır mısınız?
gamzeakarsu17 haticearas diyet yapıyosunuz hem şekeri hemde karbonhidratı kesiyosunuz.su çoksa suyuda azaltıyosunuz.arkadaşım 2 kg verdi hemen kontrol altına aldı.biraz iradeli olmak gerekiyor iştahınız çoksa zor durdurursunuz kendinizi
haticearas gamzeakarsu17 hamileliğin en başından bu yana zaten kontrollü yiyorum. İlk 4 ayda 6 kilo vermiştim. 25+4 sadece 2 kiloya yakın bir kilo aldım o da bebeğe ve plesanta amiyosentez sıvısına ait kilo dedi doktor. O konuda zaten sorun yok benden yana. Bebeğe bir zararı var mı gebelik şekerinin
gamzeakarsu17 haticearas şöyle var şeker olunca doğum tetiklenebiliyor yani erken doğma riski oluşuyor.ve çocuk iri doğabiliyor buda normal doğuma engel oluyor sezaryene yönlendiriliyorsunuz.eğer şekerinşz yüksek seyrederse doğum zamanınızı 40 üzerinden değilde 37 38 gibi düşünebilirsiniz ki buda erken değil korkmayın hayati riskler kalkmış oluyor o haftalarda.hazırlıklarınızı daha erkene çekersiniz ev hazırlığı çanta kuaför buzluk hazırlığı vs
cuteregina haticearas bebek şeker hastalığına yatkın olabilir sarılık riski olabilir erken doğum olabilir şekerden dolayı kilo alırsa iri bebek olursa normal doğum zorlaşabilir bebeğin suyu fazlalaşabilir tabiki bunlar sadece ihtimal dikkat ettiğiniz takdirde sorun olmaz umarım
haticearas Zaten riskli gebelik olduğu için hamileliğin en başından erken doğum riski yüksek bende. Bebeğin kordonunu 2 damar var ve bağırsakta parlaklık var bu sebeple sürwkli takipte doktorlar. En başından beri yememe içmeme çok dikkat ediyorum.