unix hastane cantasina sampuan vs mi koycaksiniz ben anlamadim? Koymaniza gerek yok yag da ilk gunler kesinlikle surmeyin bebegim vucudunca anne karninda olusan dogal bi yag yapisi oluyor bebek icin hem cok saglikli hemde bu dunyanin isisina alismasina yardimci oluyor. O yizden hastanelerde bile yeni dogan bebegi yikanmiyor artik. Sampuana gelince ben oglumda ilk mustela kullanmistim hic konah dahi olmadi bi iki kere cok az oldu sadece silikon tarak ve zeytin yag ile beklettim gecince bida olmadi. Cok hafif kokusu vardi ben cok begeniyodum ama icerigi degistigini duydum ne kadar dogru bilmiyorum sonradan bida almadim ecowell aldim o sa iyi sonradan siveno aldim siveno da iyi tamamen dogal bu sampuanlar merak etmeyin. Yaga gelince dedigim gibi ilk mustela kullandim yagdan memnundum guzel de kokusu vardi ama bebeklerde yag kullanilmasi yerine losyon daha iyiymis bilginiz olsun. Ben ikinci bebegime losyon alicam sonradan oglumda da losyon kullandim o da b good markasinin di yalniz doktorumuz verdi onu beyaz sivilce tarzi seyler cikmksti bacaklarinda o yuzden siz yeni dogana uygun olanlara bakin tabi