tatlibirisi delalinannesi amin inşallah Allah razı olsun sizinde kalbinizden geçenler size nasip olsun inşallah 🙏🏻💗
iremle tatlibirisi reglden önce yaptım belli belirsizdi sonra regl günü sabah ilk idrarla yaptım belli oluyordu gidip kan verdim
tatlibirisi iremle benim regl düzensiz yumurtlamama göre yarın ya da pazar regl olacağım varsa kanda çıkar mı? Kanda negatif çıkma olasılığı var mı yani
iremle tatlibirisi bilmiyorum ben tam regl günü sabah verdim sen bi yarın sabah ilk idrarla testi tekrarla bakalım koyulaşma varsa kesin gidip kan ver burdaki testte kaç dakikada çıkmıştı
iremle tatlibirisi ama kana idrardan önce düşer yani şuan sende idrarda görünüyorsa kanda tabiki çıkması lazım hem kan vermek daha garanti
tatlibirisi iremle 3 çubuk dakikada çizgi belirdi ben zaten hastayım acile gideceğim gebelik ihtimalini söylerim mecbur test yaparlar herhalde
iremle tatlibirisi evet söyle bi betaya baksınlar zaten 1,5 saate çıkıyor inşallah vardır güzel haberlerini bekliyorum bizede haber ver
tatlibirisi iremle kan sonucum çıktı 44.9 çok yeni dedi pazartesi sağlık ocağında kan var 100 ün üstüne cıkarsa gebelik olumlu ilerliyor demektir kadın doğuma randevu al dedi
Edadlgc https://hizliresim.com/5vvin9ez Benim testime de bakar mısınız çizgi olması gerektiği yerde çıkmadı sonra bir daha yaptım yine aynı çıktı anlayamadım adetimde 1 hafta geçti
saadetatik tatlibirisi bende regl olacağım günde test yaptım deli gibi sancım vardı regl sancısı çekiyordum böyle silik çıktı erken gebelik testi aldım kan verdim beta değerimde 1400 falandı düşük çıkacağını sanmıyorum betanızında 🎉💕
iremle tatlibirisi beta değerü herkestt farklı oluyor benim regl günüm 115 çıkmıştı bazıları erken bazıları geç döllenme oluyor hiç merak etme