deren34 Selam Kızlar hamile olduğunuzu idrar testinde kaç dpo da öğrendiniz bugün 11. Gün ama test negatif 🥲
tatlibirisi deren34 inşallah öyledir yapay zekaya göre çizgi yokmuş sanırım daha belirgin olmalı normalde
derya_1010 tatlibirisi Yoo öyle bişi yok çizgi var işte bildiğin hamilesin tabi kullandığın test iyi bi markaysa net yani canım
derya_1010 tatlibirisi duymadım hiç awox üstüne tanımam Trendyoldada var sen yinede kan var canım hayırlısı olsun inşallah
iremle tatlibirisi benimde o markaydı silik çıktı regl günüm tekrar denedim belirginleşti 🙃tebrikler sende hamilesin
mevsimmbhr tatlibirisi prodoctorsa yanılma payı asla yokk asırı silik hayali cizgi ile ogrenmıstım tebrikler camm gebesın
tatlibirisi derya_1010 şimdi kan verince düşük çıkmaz mı 2 günde bir takip ister diye düşündüm ondan vermiyorum kan
derya_1010 tatlibirisi benim anında çıktı bekle madem kuzum net tam olarak görmek daha iyi git gel olmasın diyorsan
smge98 tatlibirisi kan vermekten bu kadar korkmayın Hem en kesin cevabı öğrenirsiniz hem de gebeliğin sağlıklı olup olmadığı ilk haftalardan anlaşılır
tatlibirisi mevsimmbhr ay inşallah öyledir 💗çizgi azıcık netleşsin istiyorum belirsizmiş gibi geliyor bana