Gamzeciks Merhaba. Karnım bugun her zamankinden daha gergin. Patlayacak gibi şuan nefes alamıyorum. Çokta yemedim. Gazda yok. Tuvalete de çıktım. Anlam veremedim normal midir sizce. Panik yapmalı mıyım 🤧 acil cevap
cavbella Gamzeciks ben de 25. Haftamdayim ve bugün ilk defa karnımın bu kadar gergin olduğunu hissediyorum normal mi değil mi bilemiyorum 🤷
Gamzeciks Gulo92 şuan iğne batırsalar patlar ya öyle sert ilk kez oluyor. Çocuk sıkışacak içerde yavrum
ZCandan Benimde ara ara oluyor 23 haftalik hamileyim bende ama sonra geciyor uzun sureli olmuyor. Burda yazilanlarda okumustum rahim kendini doguma hazirliyomus kasilip normale donerek o da sertlik yapiyomus artk ne kadar dogru bilemiyorum canim
Gamzeciks ZCandan ama daha cok erken degil mi doguma hazirlamak icin :( birde ust karin gergin. Resmen icimde balon var suan. Korkuyorum ya
ZCandan Bunun sık ve devamli olusu tehlikeli oluyor diye biliyorum ama icini ferah tut doktorunla gorus derim.. olmasi ara ara normalmis canim ayrica korkmana gerek yok