allyslife kasabali_45 olanda hayır vardır güzel düşün, sakin kal, streslenme🥺 bakalım doktor ne diyecek
burcuusu kasabali_45 korkma bisey olmaz insallah. Bu gerginligin daha kotu. Haber edin bizede. İnsllahcbisey yoktur
allyslife kasabali_45 madem bu kadar karamsarsın, korkuyorsun ne diye ilk kanama gördüğünde gitmedin güzel arkadaşım? ne diye bu saate kadar bekledin? yani ne diyeyim ki.. hayırlara vesile olsun.
Gamze-06 kasabali_45 niyetinizi bozmayın kanama varken eğer hareket etmiyorsanız pıhtılı bi şekilde geliyor illa bebeğe bişey olmuştur diyemeyiz.
kasabali_45 allyslife nerden biliyosun gitmediğimi ben dün depremden hemen sonra gittim doktora doktor deprem olduğu için alınması gereken ameliyatlara girmiş yarın gelin dedi o yüzden bekledim ilk lekelenme oldu doktorum duphaston iç sabahı bekle dedi sabaha karşı kan ve pıhtı geldi olay bu.
gorenler Sizlere çok geçmiş olsun, bir şey olmasın 🙏🏻😔 inşallah bebeğin de iyidir sadece stresten olmuştur🙏🏻
allyslife kasabali_45 yorumları okudum ve pıhtılı kan geldiğini 4 saat önce de yazmışsın, pıhtı miktarı artmadıkça da hastaneye gitmemişsin daha yeni gitmişsin. Bunları sen yazdığın için biliyorum, yoksa nereden bileceğim tabii ki.
1_Ozgnn kasabali_45 günaydn canm postunu okudum deprem için çok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun hepimizi sevdiklerimize bağışlasın 🙏🏻🙏🏻 bebeğin için Allah korusun kötü düşünme…. inşallah vaktinde kucağına alacaksın haberdar et çok şey oldum Brnde endişelendim dualarım seninle …
allyslife kasabali_45 tamam canım, 4.30′da da acile gidebilirdin diyorum ben de. Saat 8.30 ya şu an.. stresli ve kaygılı oluşuna veriliyorum bu tavrını, senin kötülüğüne bir şey diyen yok, aksine Allah gönlüne göre versin.
manolya__ kasabali_45 nerde deprem oldu tekrar ve inşallah iyisinindir eşiniz evdeyse bir acile gidin kontrol amaçlı