Kızlar hamileliğin başında hiç bilmediğim şeyi 4.ayımda baska şehirde baska bir doktordan tesadüfen öğreniyorum. Bana bebeğin bağırsağında parlaklık var dedi dönünce bir baktırın dedi bizde ne olduğunu bilmiyoruz ya araştırınca genetik hastalıktan veya baska sebeplerden olabileceğini öğrendik. Kendi doktorumuza geldiğimizde oda gördü ama önceden söylemedi böyle birsey ikili tarama yaptırmıştım temizdi ölçümler hafta uyumu suyu herseyi normaldi ama o parlaklık bir türlü geçmedi .. baska şehirde baska doktora gittim özel bir kliniğe bana gazlı bir bebek olabilir canınızı sıkmayın dedi cok takarsınız fetal dna yaptırın dedi ama herseyi normaldi .. sonra ilk haftalarda annenin icte kanamasi olduysa bu bebegin bulunduğu suya karışır ve bebek bunu yutarsa da bu parlaklık gözükür dedi dogumdan sonra ilk kakasi yapması beklenir yapmazsa müdahale gerekir gibi konuştu dogumuma 1 ay kaldı ve ne olacağını bilmiyorum baska şehirde doğum yapacaktim kızımın doktorunda fakat bu süreç bizi yorar diye vazgeçmek zorunda kaldim çünkü ben bartindayim dogumu İstanbulda yapacaktım 2 gün annem yanımda kalacaktı simdi planlar değişti ne olacak bilmiyorum bu konuda böyle birşey yaşayıp bebeği sağlıklı olan sorun olmayan annelerim var mı ?