delal4949 sevilayyergn aynn öyle cano ama büyle bir sürü video atmış sözde herkesinkini doğru bilmiş bende inandım
sevilayyergn delal4949 diğerleride belki onun sahte hesaplarıdır bence böyle şeylere aldanmayın zamanı gelince doktor söyler sağlıkla gelsin 🌸
sinemts ozgeaslannn hangi bölüme randevu almak gerekiyor süreç nasıl ilerledi bilgi verebilir misiniz 🙏
zehrasnm_ Meral_63 ya canım ben de 13 haftalıyım 13 + 3 ben de 15’te falan gitmeyi düşünüyorum da özele mi gideyim devlete mi devlette göstermiyorlar diyorlar net bir şey demiyorlar
meliskzgn 12+2 de doktor kız diyelim dedi net belli olması için 16 haftalıkken gel dedi sizce değişir mi aynı mı kalır
Meral_63 zehrasnm_ 15 haftalık gittim 1 ay sonra gel deid bana bide 24 .25 haftalık arası detaylı için ranvdu alip gitmem lazım
delal4949 temmuz_ aynn öyle vala ya çok sancım var folik asit kullanıyorum ondan olabilir mi kızlar kulananlar varmı
sedarb yagmurkvk 12. Haftada kıza benzetti 13. Haftada kesin kız dedi ama ertrafımda ki hiç kimse ikna olmuyor erkek bu diyor nedense