yagmurkvk Kızlar cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendinizzz 15 hafta olacağız 16 da kontrolümüz var öğrenir miyiz sizceee çok heyecanlıyım🥹🥹🤍🪽
Esraa00 yagmurkvk oğlumda 12.haftada öğrendik Şimdikini de 14.haftada Tahminde bulundu biz ikisinde de emin olmayıp ama haftanın ilerlemesini bekledik İnşallah sende öğrenirsin tok ve çikolata yiyerek git
miniksusamtanemm bu biraz doktorun cihazına ve özellikle bebişin kendini göstermesine bağlı oluyor ya🥹 benimki yanlış hatırlamıyorsam 12de göstermişti ama tam bacak arası açık pozisyonda net yakalandığı için şansımıza öğrenmiş oldukk
Meral_63 balkiz16 ne oldu peki cinsiyeti bende 15+2 gide gitim göstermiyor dedi bacaklarını kapatmış dedi bugün 16+0 olduk
Civciv2_ yagmurkvk 11+6 da öğrendik aslında ama net sonucu öğrenmek için 16. Haftada gel dedi doktor bana 8 ekimde öğreneceğim Allahın izniyle 🙏🏻
yagmurkvk Civciv2_ benim de doktorum gördü 12 haftalıkken bana söylemedi 16.haftayı bekleyelim dedi sizin gibiyim şuan heyacanla bekliyorum sağlıkla gelsinler inşallah 💞
sinemts ozgeaslannn hangi bölüme randevu almak gerekiyor süreç nasıl ilerledi bilgi verebilir misiniz 🙏
ozgeaslannn erkekcocukannesi benim bebişin bağırsaklarında parlaklık görmüşlerdi riskli ve şüpheli durumlarda yapıyor gazi herkese yapmıyor diye biliyorum ama Ankara’da özel laboratuvarlarda var yapan bi araştırın isterseniz çok şükür sonuçlarım temiz çıktı 2 li ve 3 lü taramaya gerek kalmadı sonrasında içiniz rahat etsin istiyorsanız yaptırın tavsiye ederim
zehra_473218 erkekcocukannesi bende yaptırdım pazartesi belli olcak 10+3 de yaptirdim bende en azindan zirt pirt cinsiyet için doktora gidip durmam birse o tarama testlerine falan gerek kalmaz. Bide ogluma 6 ayima kdr kiz dediler her seyi pembeydi sonradan doguma 2 ay kalasiya erkek dediler oyle bisey yine yasamak istedim yaptirdim maddi durumu olan herkes yapmalı bence
zehrasnm_ Meral_63 ya canım ben de 13 haftalıyım 13 + 3 ben de 15’te falan gitmeyi düşünüyorum da özele mi gideyim devlete mi devlette göstermiyorlar diyorlar net bir şey demiyorlar
miryamna yagmurkvk oğlumda 12.haftada öğrendim şimdi 10 haftalığım 13.haftaya randevu aldım inşallah gösterir kendini oğlum doğru pozisyondaydı diye birde doktorun ultrasonu iyi diye gözükmüştü hemen bakalım bu da olacak mı
Selosshh miryamna 12. Haftada nasıl öğrendiniz pipisi gözüküyormuydu ultrasonda sizde gördünüzmü çıkıntıyı acaba