seherxxx happyela özel canım. Kusabilirsin de dediler ama ilaç etkili oldu. İçin rahat olsun anestezi iğnesi olurken sal kendini rahat olunca inan acı sıfır gibi
happyela seherxxx Benim 2.sezeryanım olacak ilkinde genel oldum da ondan spinali bilmiyorum inşallah kolay geçer sizinki gibi 🥹🤲 sağlıkla büyütün sizde inşallah 🩷
brfnaktrk seherxxx bendede ilk doğumumda öyle olmuştu ama şimdi doğum yapıcağım hastanede normalde bastırıyolarmış doktor istemezsen yapmayız dedi. Aşırı acıyan bişeymiş. İlkinde doktor çıktıktan sonra kan sulandırıcı iğne vermişti 10 gün onu kullanmıştım öyle hatırlıyorum
seherxxx Tek sıkıntı sadece çorba içtim. Açlık hissetmiyorum. Gaz cıkaramadım yürüyorum fırsat buldukça bakalım
seherxxx happyela gögüs altını hissetmiyorsun yok gibi ayakların falan garip aslında. Ama bilinçli olarak doguma şahit olmak güzeldi
gizemb0 duygutuna5 Ay buna cevap vermek istedim bende hiç ameliyat olmamıştım ve o kadar gerildim o kadar heyecanlandım ki çekiştirmeleri vs hep hissettim canım acıyacak sandım heyecandan tansiyonum yükselmişti ara verip dil altı hap ile tansiyonumu düşürüp öyle devam etmişlerdi 😅😅
duygutuna5 gizemb0 yaa bende ondan korkuyorum panik yapıp ortalığı birbirine katmam inş 😅 genel anesteziye de dönsün istemiyorum o anı yaşamak istiyorum 🌸 keşke eşimi de yanımda alsalar hastane prosedürü almıyorlarmış 🤦♀️
happyela minikfasulyeo Nasıl yani sonrasında bir sıkıntı oldu mu diye soruyorsunuz hiç bir sıkıntı yaşamadık bebeğimle alakalı 🥰
minikfasulyeo happyela yaaa ne güzel evet o sebeple sordum genelde bebekler anestezi etkisinde kalıyor diyorlar ya O zaman öyle bir şey yok
minikfasulyeo seherxxx ay insaAllah tamamen geçer ağrılarınız bazen belde yıllar geçse de kronik bir ağrı kalıyor diyorlar
happyela minikfasulyeo Yok yok hiç bir sıkıntı yaşamadık biz bebeğimle alakalı anestezi etkisi olmadı hiç. Bilemiyorum belki değişiyorsa 🙈
minikfasulyeo happyela ya bende gebe okulunda iken ebeye sordum Örnek verdim hani İlk hebeligi olan anneler o an stres yaptı belki gerginlesti falan genel anestezi yapıyor musunuz dedim Bana bebeğe geçer anestezi olmaz dedi Hemşireler falan bile çok kızdı genel anestezi ne öyle diyerek 😂 Normal doğum için zorluyorlar demek ki
happyela minikfasulyeo Ay ciddi misin 😃 abartarak söylemiş onlarda. Önce elbette normal doğum deniyorlar olmazsa sezeryan. Bana önce spinal yapıldı benim paniğim tuttu kötü oldum ben hissediyorum dedim ama halbuki hissetmiyordum tamamen panikten. Hemen genel uyguladılar o an.
seherxxx minikfasulyeo hiç ağrım yok baş agrısı bile olmadı çok sükür sadece dikişler acıyor o da zamanla geçer diyr umuyorum
nurarslannn seherxxx peki ilk doğumunuz muydu? benim ikinci gebeliğim ssvd ihtimalimiz biraccık düşük oranda sanırım, benimdi ilk deneyimim sizin gibi güzel geçmişti.inşAllah daha da ili geçer. Bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla ömrünüz olsun 🤍
seherxxx nurarslannn çok teşekkür ederim evet ilk bebek. Daha iyisi sizin olsun inşallah şu an evimdeyim kızımla yatıyorum
gizemb0 duygutuna5 Bizimki de yanımda değildi ama evet heyecan oluyor hatta korku da oluyor ama gerçekten o iğneyi hissetmiyorsun zaten ilk birkaç dakika sonrasında alışıyorsun ki bebekte ilk 10 dk içinde doğuyor önce bebek çıkıyor yukarı sonrasında bi yarım saat daha sürüyor dikim işlemi ama orda daha bir şey hissetmiyorsun çekiştirmeler sadece doğum esnasında. O da zaten acı vs yok o yüzden giç endişelenmeyin