subatsifir9 Kızlar yazıyorum ama uzun oluyo detsy vermeden de anlaşılmıyor nasıl anlatabilirim bunu😁 uzun olduğu için de onay bekliyor diyor bekliyorum baya düşmüyor yine
subatsifir9 Bir konu oldu eşim kızdı ben de haklısın dedim hak verdim baya konuştuk ama artık sinirlendim ben de bu susmuyor hala en son dedim çok yere gittin masrafı bir kere ağzına almadın hatta ben söylediğimde gitse gitse 10 gider 20 gider dedi şimdi 3 bin liranın sğzını yapıyor masraf diye. Şimdi de alma dedim bizim için harcandı o para hala masraf masraf diyo bu
subatsifir9 Ben de en son dedim yine gidicem yine oda gidersen bidaha geri gelme dedi ( geçen gün de gitme dediğim halde dışarı çıktı çay demlettiği halde) ben de geçen de ben çıkma demiştim sen çıktın çık git yine o zaman dedim madem karşılığı bu. Ben ağlıyorum tabi bi sessizlik oldu 5 dskşka sonra geldi bana diyo ki karnım aç yemek ver bana sen dalga mı geçiyon ya dedim noldu noldu diyo bu hiç cevap vermrden odaya geçtim
pofidikanne Bazı erkeklerin kafası algılamıyor beyine sinyal gitmiyor sen ne kadar desen şu bu erkek kafası kendini hırpalama
temmuzonbir subatsifir9 o zaman boşan canım, korna bakıp araştıracağına bebeğe bi takım bakıp araştırsın, çocuk doğuncada büyürkende hep böyle olacak maalesef hep yalnız bırakacak seni öyle bi tip belliki, baba olmayı hiç hak etmiyor