nazzznnn dün nişan geldi sarı sekıldeydi 1 cm acıklık olduğu soylenildi sancım da var. ciğer gelistirici yapıldı sancı gecirmek içinde iğne serum falan. doğumu durduracaklarını durmazsa doğum olacağı soylenildi böyle olupta duran varmı nasıl geçti süreç?
suprizyumurtam nazzznnn benimde bugun sarı tarzında akıntım oldu ama hic nişan ihtimali vermedim cunku surekli akıntım var haftaya cuma kıntrolüm var sezeryan güne verir buyuk ihtimal bnde 35+3 rabbim evlatlarımzıda saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin gününde gelsin
sehrikyn nazzznnn bende 35.5 de dogum yaptım hastaneye gittmde 5.6 santim acılman var dendi ondan önce ciger geliştirici yaptılar bide hap kullanmıştım
Prensesmom_ nazzznnn 34+4 benimde yaklaşık 28 haftadan beri 2 cm ile başladık şuan 3 cm de kaldı sürekli yatıyorum ayaklarımı yukarı kaldırıp sancım da oluyordu dinlendiğinden beri daha az kasılma yaşıyorum . Serum alıyorum 2 günde bir
Fatmanur_0416 nazzznnn benim de 36 olduğum an sancılarım dursun diye iğne serum verildi benim açıklığım da 36 haftanın sonu 37 başı gibiydi başladı 39+4 de doğurdum ama bnm 34.haftadan itibaren yalancı sancılarım da vardı ama 35 den sonra artınca bekleyip 36 da serumla durdurmuşlardı
nazzznnn suprizyumurtam amin inşallah beklenmedik sekılde olunca insan tedirgin oluyor hayırlısı artıı bakalım inşallah sende iyi olursun sağ salim kucagıba alırsın kendini kontrol et vücudunu en iyi sen tanırsın dikkat et kendine canım🤍
Defnecansu Bende 35+4 deyim. İnşallah süreciniz olumlu ilerler. 37 de doğum yapmıştım ilk kızımı küvezde vs kalmadı umarım bi kaç hafta daha sabreder minik kuş
nazzznnn sehrikyn geçmiş olsun umarım iyi bir sekıkde atlatmıssınızdır süreci benimde düzensiz kasılmalarım var süreç nasıl olacak hiç bilmiyorum bilgi verebilir misiniz rica etsem
nazzznnn Prensesmom_ hayırlısıyla atlatırsın inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur ♥ dikkat et kendine gerçekten zor bir süreç insan tedirgin oluyor allah gönlüne ferahlık versin
snanrdmr @nazzznnn iki kere hastanede yattım 3 santim açıklıkla 32 ve 34.haftamda sancılarım çok yüksek çıkıyordu nişanda gelmişti serum ve ilaçlarla açılma durduruldu ama 36da doğum yaptım öncesinde ben zorunlu yolculuk vs yapmak durumunda kaldığım için hızlı gelişti size tek tavsiyem belirli bir haftaya gelene kadar ayakta kalmayın bol bol kilo aldıracak besinler tüketin
nazzznnn snanrdmr minyon bebek bekliyorum saglıklı beslenmeye çalışıyorum ama tabi annelik başka bir his aklıma herşey geliyor hayırlısı artık bakalım haklısınız tavsiyeniz için teşekkürler 💕💕
sehrikyn nazzznnn evet Allaha şükür atlattık kasılmalarım çok oluyordu benim bol bol dinlenme yatma şamsın varsa yap
nazommmm nazzznnn bende aynı zamanda dogum yaptım 35+4 de nişan gelmedi bende suyum geldi acil sezeryana aldı doktor 1 santim acıklıgım vardı senin gibi şeker tansiyon oldugu için
nazzznnn sehrikyn evet canım sancım benimde durdu eve gidicem bakalım sonuç ne olacak hayırlısı artık rahim uzunluğu 11 mm bebekte asagıda dediğin gibi dinlenmek gerekiyor cevabın için teşekkür ederim ♥