Esma006 cansu03_ gün içinde 4-5 kere oluyor ara salgına yakalandım sanırım birşey oldu ya buğün de bakayım da gidicem canım
aysenurg_ genc0502 benim şuan 9+0 hafif mide bulantılarım oldu ama öyle öğürme kusma hiç yaşamadım maşallah bebiş de gayet sağlıklı bir şekilde göründü kalp atışını da duyduk korkmana hiç gerek yok her hamilelik herkeste aynı değil 🌸
mezfamily raley61 1 hafta geride dedi inanmadım açıkçası çünkü sağlıklı ve dengeli besleniyorum nasıl olabilir bilmiyorum
mezfamily eda_plt işte haftaya gidicem tekrar ara ara kasılıyor kemik ağrısı çok yaşıyorum doğurmak istiyorum artık😅😅😅🤭
eda_plt mezfamily ha hoo biže daha var valla canım😂ağrılar arada oluyor tabi artık normal geliyor bana. İlk başlarda bir yerim ağrısaydı direk acile koşuyordum çok şükür 2 hafta falandır artık hiç gitmiyorum alıştım yani sanırım bu duruma 🥱
Denizz__ 34+4 haftalığım. Bebeğimin başı yukarıda henüz dönmedi. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz bakalım
mezfamily eda_plt benim ilk gebelik değil ilkinin hasarı halen var herhalde bel sırt ağrısı hepsi var yok yok yani😅