selcancnar Kızlar tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonlarım var biliyorsunuz erken doğuma yol açabiliyor bol su tüketmek dışında önerebileceğiniz birşey var mı kuru dut çayı felan diyorlar ama önerilerinize açığım
alynaksee selcancnar kuru dutu süt ile kaynatıp iç canım dutları da ye bunu 3 5 gün tekrarladım tek paket şase de kullandım 2 kez tekrarladı 2 sini de böyle çözdük
Yaseminhrl selcancnar bende de var antibiyotik vermişti doktorum sadece bir kez kullanılandan iç çamaşırını ütüle dedi etkisini de görüyorum
selcancnar meltemvebebisi ilaç kullandım geçti ama tekrarlamaması için birşeyler arıyorum kendime çözüm kızılcık suyu iyi geliyormuş
selcancnar Yaseminhrl bende ütüleyim o zaman insan üşeniyor bazen ama yeterki tekrarlamasın şimdi Google dan bakıyordum ne iyi gelir diye kızılcık gördüm araştırmak isterseniz
selcancnar fbaris idrar yaparken yanma idrar da koku ağrı batma ve vajinada kaşıntı ile anlaşılıyor ama bazı kişiler de belirti vermeyebiliyor ben ilkinde belirtim yoktu teste çıktı ikinci de bu dediğim belirtiler oldu