edanur_e Kızlar gebeyken çigköfte yiyen var mı canım aşırı istiyor ama bana ilk 3 ay yeme dediler bakteri açısından sanırım ama öyle böyle değil çok canım istiyor çigköfte yiyen oldu mu ilk aylar da 😀 biliyorum aşırı saçma bir soru ama sormak istedim
bingaling562 edanur_e ilk 3 ay dışardan yemedim evde yaptım çiğköfteyi. Ama dışarda satılanların tadını vermedi maalesef. İlk defa geçen hafta dışardan çiğköfte söyledim 18.haftamdayken. Dünya varmış resmen 🥹 canımın deli gibi çektiği tek şeydi. Artık yiyorum valla Napim. Sadece çiğköftesini dışardan söylüyorum evde kendim dürüm yapıyorum. Yeşillikleri çok iyi yıkıyorum. Zaten etsiz çiğköfte. Bulgur yani neticede.
edanur_e dilekmom6 ya etli zaten sevmem ben de ev yapımı çigköfte sevmiyorum dışarıdan seviyorum tabi onlara da hijyen konusunda pek güvenemediğim için şu an 10 haftalığım bu ayda geçsin yicem galiba
dilekmom6 edanur_e hayır bulantı fln olmadı bende. Çok canm çekti diye dışarıda yedim ben. Az kalmış 2 hafta daha sabret içine sinmezse
edanur_e bingaling562 benim de gebeliğim de canımın aşırı çok istediği şey çigköfte hamile değilken çok fazla yerdim çünkü en kötü hafta bir falan çok arıyorum şu an güvenli daha hijyenik dediğiniz bir marka var mı ben genelde komagene yiyorum ama
edanur_e dilekmom6 yani ne yiyemezsek o karşımıza çıkar ya her gün karşıma çıkıyor instgram da falan ama sanırım riske atmayacağım iki hafta daha sıkıcam dişimi
bingaling562 edanur_e komagene iyidir kurumsal bir yer sonuçta. Ben o sesten söylemiştim. Açıkçası restoran puanına bakıp söyledim çünkü şubeye göre değişebiliyor o konu.