canimbebgim @elvin2163 çatala çıkınca kanama oluyor, çok normal bende de olmuştu sonra yavaş yavaş kesildi
nazmila0910 esmacuk 37 haftalık hamileyim gelişim geriliği var bebek 35 lerde ve karın çevresi dha da geride haftaya ölçümler aynıysa doguma alcaklar inşallah olumsuz birşey olmaz hayırlısıyla dogumum olur
Hll2125 38+6 haftalığız ilk doğum olacak ve cinsiyet kız. Bir kaç gündür karnım aşırı derece de geriliyor. Ayağa kalkınca geçmek bilmiyor sadece yatınca rahatlıyorum. Bu gerilme hissi normal mi benim gibi yaşayan var mı.
esmacuk Hll2125 bende de oluyor düzenli bir şekilde olunca dinlenince de geçmiyorsa bunlar da doğum kasılmaları olabilir diyorlar
Hll2125 esmacuk 4 gündür böyleyim. Doğum sancısı gibi belden kasıklarıma vurmuyor ağrı. Sadece aşırı derecede gerilme ve sertlik oluyor. Bu durum bir hafta, 10 gün kadar sürer mi ki acaba.
dilekmom6 esmacuk 38 +3′teyim ne ağrı ne sancı hiçbir şey yok kanala bile girmedi daha kızım. Çatı da yapılmadı 40′a kadar bekleyeceğiz. Çok korkuyorum doğumdan. Rahatlamaya çalışıyorum ama kısa sürüyor bu
Cc_1998yy dilekmom6 saglıkla al kucagna korkma bende korkuyordum ama korkmanın bır faydası olmuyor ağrı cok zor ama bebek dogunca agrılar bır anda duruyor mucıze gıbı sankı hıc sancı çekmemısın gıbı
esmacuk dilekmom6 bende en son 36+6’da gittim ondan beri daha gidemedim hafta işi çarşamba gideceğim 39 haftalık olacak tam gittiğimde Benim de bebek kanala inmedi bence hareketlerini gayet yukarda hissediyorum ve karnım da hiç aşağı inmedi nefes almakta zorlanıyorum baya
Cc_1998yy esmacuk aaa bende şuan 38+2oldum benımde bu 3cü dogumum dıyerlerıde normaldı bunuda normal dddı doktor kilosu 3250gram dedı persembe son konturolr gıtdım artık sancın gelınce gel dedı
Cc_1998yy 0smy0 saglıkla kucagna al benım kızımın ismıde yüsra bu kızımın ismınde güneş olacak insAllah saglıkla gelsın
0smy0 Cc_1998yy amin inşallah. Güneş ismide çok güzel sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻
elif9314 esmacuk benimde 38+2 aynı duygular 2.doğum benzer hikaye ve endişeler kilo alımı arttıkça bi yanının seviniyor diğer yanın sezaryen ihtimaline doğru gidiyor😟 İnşallah bir an önce minik arkadaşlar kanala yerleşir ve sancılar enn kısa sürede olur 🙏🏼🪽
esmacuk elif9314 en son kaç kiloydu bebeğiniz ben en son 36+6’da 3170 gramdı ondan beri gidemedim çarşamba günü gideceğim tam 39 haftalık oluyor bakalım kaç kilo olmuş