Öncelikle ben 38+2 haftalık erkek bebeğe hamileyim.Bir kızım var 2023 Mayıs doğumlu 3 buçuk yaşına yakın diyebilirim.İlk doğumum normal doğum olmuştu bunda da Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum.Şuan da normal doğum için aksi bir durum görünmüyor en son 36+6’da kontrole gittiğimde bebeğim 3100 gramdı,tek korkum bana ilk hamileliğimde iki farklı doktor da çatımın biraz dar olduğunu 3500 ve üstünün benim için zor olduğunu söylemişti doktorlar ilk kızım 3300 doğmuştu,çatala alınıp doğum kısmı 40 dk sürmüştü bu yüzden.Bunda ya o kiloyu geçerse korkum var şu anda sadece.
Çok merak ediyorum ne zaman gelecek kızım gibi 39 haftada mı yoksa daha sonra mı veya belki de bu hafta mı
Bir yanım bir an önce doğsun artık rahat nefes alabileyim mide yanmalarımdan vücut ağrılarımdan kurtulayım diyor bir yanım da yenidoğan döneminden korkuyor karışık duygular içerisindeyim
Kızım iki haftadır yarım gün kreşe başladı genel olarak sevdi isteyerek gidiyor inşallah kardeşi doğduğunda da yine severek gitmek ister bu durum onda bir gerilik yapmaz bunu da düşünüyorum bir yandan
Sizler ne durumdasınız nasıl gidiyor bu haftalarınız ☺️