Ben üç kez genel anestezi oldum ikisinde yaşım küçüktü çocuktum. 3ünde de uyanınca kustum narkozu atıyormuş insan o şekilde. ikisi karnımdaydı kusmak çok zordu valla ben hiç spinal olmadım ilk kez olacağım ama genel asla istemem inşallah panik atak falan olduğumu görüp genele çevirelim demezler çünkü 9 ay boyunca ilk doğduğu anı görmeyi hayal ettim sakince beklemeye çalışacağım ki beni bayıltmasınlar onu görmeyi öpmeyi sıcaklığını hissetmeyi çok çok istiyorum böyle düşünmeye çalış korkma. O masaya ilk kez yatacaklar var bu bile panik atak sebebi bazıları için ama ben 12 yaşında kendim çıkıp oturmuştum hadi beni kesin artık diye yalvarmıştım korkunç bir apandisit ağrım vardı doğum sancısıyla eş değerdi bence o yüzden yaşadığım deneyimlere bakarak normal doğumdan da hiç korkmadım ama nasip olmayacak. Sezeryan olmadım hiç ama üç genel anestezi tecrübem sonrası söyleyebilirim ki elinizden geliyorsa genel yaptırmayın kızlar elinizde değilse de sonunda ölüm yok bir şekilde uyanılıyor Allah sağlık versin çekeceğiz bunları bir şekilde sağlık olsun