prensannesi__58 Kız sorum başlıkta başına böyle bırsey gelen var mı yapay zeka korkuttu Benı ua 30 haftalık gebeyim
alpilogg prensannesi__58 yapay zeka ne dedi size? Muhtemelen bu değerlerle hgb dediğimiz kanını da düşmüştür benim 30. Hafta da 160 dı b12 im doktorum b12 ipnesi yazdı haftada bir vuruldum iyi ki de vuruldum resmen beni diriltti. Zaten demir hapı da kullanıyorum ki bence siz de kullanıyorsunuzdur
prensannesi__58 alpilogg evet demır de kullanıyrm muktivıtamın de kullanıyrm ama korktum ya bebekte gelısım gerılıgı yapabılır felan dedı bunlar ıhtımal dedı ama korktum ya 2 hafta sonra benım randevum beklesem sıkıntı olur mu acaba hgb degerım de düşük çıkmamış
prensannesi__58 alpilogg canım sana hamhı iğneyi yazdılar bende bugün sağlık ocağına gıdecegım de ona iğne yazmasını isteyeceğim çünkü en hızlı ıgne çıkarıyormuş sanırım b12 yı
prensannesi__58 Guzelanniss bazıları da dusmesı ıyı çıkması kötü dıyor ay mırelım bozuldı benım de randevum 2 hafta sonra daha erkene randevu da bulamıyorum beklesem bırsey olur mu acaba
alpilogg prensannesi__58 yani gebeliğinde vitamini eksik olmayan kadının olduğunu sanmıyorum. Siz yapay zekaya çok itibar etmeyin fakat yakın zamanda doktorunuza gidip endişelerinizi anlatın
Guzelanniss prensannesi__58 bende henüz randevu bulamadım en kısa zamanda gitmeyi düsünüyorum bulabilirsem randevuyu stres yapma canım allahın izniyle bişey olmaz
prensannesi__58 alpilogg dımı ya bırde kansızlık yok ya çok ta korkulacak bı durum degıldır heralde Tabı gıdımce soyleyecegımde
babielif prensannesi__58 canım sıkıntı doğum sonrasında daha da düşer damardan demir verdiler bana sende sor bi
prensannesi__58 babielif evet ua bugün sağlık ocağına gıdecegım orda kı doktor da yazabılıyormus sanırım
Guzelanniss prensannesi__58 ben b12 için değil canım t4 değerim için gidicem troid için ama hamile kalmadan önce ben b12 iğnesi kullanmıstım düsüktü benim de baya şuan değerm kaçtı hatırlamıyorum ama iğne iyi oluyor daha hızlı iyi etki ediyor yani
prensannesi__58 Guzelanniss dımı ya bende sağlık ocağına gıdecegım söylüyor de ıgne yazsın korktum düşük olduğunu görünce
babielif prensannesi__58 istersen kadın doğuma git sağlık ocağı demiri öyle yazıyor mu bilmiyorum tiroid için de dahiliye yönlendirebilir seni
prensannesi__58 babielif ya b12 için Dodex dıye bu ıgne verdı bana ama dıyor kı bnce hıc kullanöa degerım çokta düşük degıl doğuma zaten az kalmış dıyor ama Buda 180 olup doktoru açık ıgneye başlatan var benım 120 nasıl dusındegıl anlamadım valla kafam karıştı
alpilogg prensannesi__58 evet ama siz doktorunuza sorarak alın. Çünkü kimisine her gün yaptırmış bana haftada bir yaptırdı b12 değerinize göre veriyor