incilaada Doğduğunda baya saçları vardı ve siyahtı şimdi büyün saçlarını döktü kel kafa olmuş , yeni çıkan saçlarıda yanılmıyorsam sarı Bu durumu yaşayan oldumu daha ne kadar kel kalıcak acaba 🥰
hilalibrahimm incilaada benim kızımın saçları hiç dökülmedi çok şükür bence farkediyor çocuktan çocuğa şuanda 5 yaşında
Ayss1907 incilaada bebeğimde de dökülmeler olmuştu kel kalmadı ama sonra toparlandı özellikle yatmaya bağlı arka kısımda 😂
rian_smom incilaada bizde 99 günlüğüz oğlumun saçları çok döküldü, üsttekiler uzun kaldı amca gibi oldu yavrum iyice ajsjjsjs bildiğim kadarıyla 3. Ay eve yaparmış dökülme zaten
hunilii incilaada benim oğlumun da bir anda çok dökülmeye başladı ama biz ağzına falan giriyor diye kazıttık kısa sürede yenileri uzadı, bebişlerin her şeyi çok hızlı kısa sürede saçları yeniden uzayacaktır🌸
hilalibrahimm babyonn pardon da ben övundummu neden tersliyorsunuz her çocuk bir olmayabilir ne kadar değişiksinizzzz
meltemvebebisi incilaada ayyyyy kedi tüyü gibi üstüm başım yatak çarşaf her yer kızımın saçıyla doluydu. 5. Aydayız bitti dökülme ve bizim de sarı saçlarımız çıkmaya başladı :)
hilalibrahimm _pearl ben kötü bişey yazmadım çocuktan çocuğa farkeder dedim benim kızımın hiç dökülmedi dedim kız kardeşimin oğlunun hepsi dökülmedi ama biraz dökülme oldu normal yani burda algı yaratmaya çalışmayın lütfen..
_pearl hilalibrahimm sen iyi misin gülmüşüm şakaya vurmuşum ama uzatarak sen algı yaratmaya çalışıyorsun👋.
hilalibrahimm _pearl bence siz dalga geçmişsiniz açık ve net ortada yani ben algı yaratmaya çalışmıyorum benim yazdığım yoruma gelip yazmışsınız o yüzden yazdım biri gelip gülse bende yanlış anlarım kusura bakmayın lütfennnn