Fatmanur1141 Kızlar merhaba. Transferin 5.günü bugün çok fazla kasık ağrım ve mide bulantım var.5.gün ve 6.gün embriyosu transfer edildi. Daha 5.günde mide bulantısı olur mu acaba. 9.günü test yapacağım nasipse
anonim211 Fatmanur1141 bende mide bulantısı vs olmamıştı olanı da duymadım ama kullanılan haplardan olabilir 🤔
-Cennetkusuannesi- Fatmanur1141 ben 5. Gün test yaptığımda çıkmıştı kasık ve bel ağrım olunca endişelenip yapmıştım
eylusce Fatmanur1141 mide bulantısı ilaçlardan vs olabilir ama daha bu kadar erken mide bulantısı olmaz. Benim 23 gün geçti transferim olalı pozitif hala mide bulantım yok gibi. Yeni yeni hafif başladı. Yani 5. Gün olması imkansız ilaçlar dışında
Fatmanur1141 gizemsrkrtl ve günde 2 doz prolutex vuruyorum göbekten. Bide 3 günde bir 2 doz progestan vurduruyorum ☺️
Fatmanur1141 -Cennetkusuannesi- bende cumartesi günü bi yapacağım canım. Eşimin doğum günü inşallah güzel haberi vermek nasip olur 🤭
anonim211 Fatmanur1141 7.8. Gün test yap istersen ben 5. Günden itibaren aşırı silikle her gün yapmıştım 10. Gün kan vermiştim 6. Gün embriyosuydu
gizemsrkrtl Fatmanur1141 ben de 17 de transfer oldum bekliyorum hala kan vermedim . Aynen progestan vuruyorum her gün fitil benim her gün sabah akşam ikişer tane . Oksapar da bir kere benim günde . Kanamanı belki oksapar yapmış olabilir dr bir sor bence 🙇🏻♀️inşallah tutunur bebişlerimiz 🙏🏻🙏🏻
Fatmanur1141 gizemsrkrtl ayy inşallah canım yaa. Benim embriyolarım biraz düşük kaliteydi. Biri 5.gün 3BB,diğeri de 6.gün 2BB. Ama umudum var Allah’ın izniyle. Senin kaliten neydi canım🤭
gizemsrkrtl Fatmanur1141 kısmet hiç belli olmaz belki direnirler ❤️ ben rakam olarak sormadım ama iyiyle orta arası dedi bende üstelemedim . Üçüncü gün embriyosuydu benimki bir tane transfer ettik
Fatmanur1141 anonim211 zor direniyorum zaten canım. Korkuyorum da yapmayan negatifi götürürsem modum düşer diye. Bakalım ilk testimi cumartesi yapacağım 🤭
Fatmanur1141 eylusce evet canım olabilir. Transferden önce başlamıştım ilaçlara hiç bulantım yoktu. Şimdi yine aynı ilaçlara devam ediyorum bulantı olunca bi heyecanlanmıştım. Kendimi dinliyorum belkide 😂🤭
anonim211 Fatmanur1141 bulantı stresten de olur kasma kendini kafanı oyala sakin kal biliyorum çok zor yaşamayan anlamaz inşallah güzel sonuçlar alırsın 🌸
eylusce Fatmanur1141 olabilir canım bazen de biz kendimizi dinliyoruz dediğin gibi:) inşallah hayırlısıyla pozitif alırsın
Fatmanur1141 eylusce Amin canım İnşallah. Rabbim isteyen ve layıkıyla anne baba olabilecek herkese nasip etsin 🙏🏻😊