pimpirikliana Ekim ayı bizim ayımız olacak Allah’ın izniyle hamile olacağız inşallah 🙏🫠Posta yorum yapanlarla birlikte sürecimizi takip edip birbirimize motivasyon sağlayalım🌸
aykutyesim pimpirikliana merhaba benim bat 4 Ekim ama şuan hamile gibi hissediyorum🌸 kasık ağrım var ve midem bulanıyor inşallah Ekim bizim ayımız olsun
arasmom0101 pimpirikliana @egeemomms şuraya cancağızımı da bırakayım bu müjdeli haberden o da nasibini alsın inşallah 😘🥰💕❤️
Pinkoloji pimpirikliana ay inşallah ya. Kızlar birde telkin yapalım kendimize. YouTube da mistik yol var, telkinlerle rahatlayalım da. Her yolu deniyoruz malum 🤣
eceveb pimpirikliana ilk kez bu ay ovulasyon testi yaptım. Bu gün koyulaşmaya başladı. Sanırım yaklaştı yumurtlama zamanı. Sabah değerlendirmiştik koyulaşmayı görmeden
pimpirikliana eceveb pik e baya az kalmış bugün yarın olur gibi sanki ☺️döngünün kaçıncı günündesiniz benim son iki aydır pik olmadan silikleşiyor
eceveb pimpirikliana yaa ben de öyle düşünüyorum. Hafta sonu pik olacak gibi. Ama pepapp programında pazartesi görünüyor. Bakalım programla aynı mu olacak onu merak ediyorum. Döngümün 11. Günündeyim şu an. Cumartesi günü reglim bitmişti.
aykutyesim pimpirikliana yaptım aslında çok çok silik çıktı gözle zor görülüyor, kasık ağrım tam bir gebelik ağrısı yaaaa inşallah çok istiyorum ikinciyi 🌼
egeemomms arasmom0101 ağlarımmmm🥹🥹benim güzel kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim duygulandırdın beni🥹💖💖
eceveb pimpirikliana öyle yapıyorum. Öğlen 12 buçuk akşam 6 buçuk şeklinde 6 saat arayla iki kere yapıyorum günde. Yarın öğlen yine bakarım durumu güncellerim burdan da