Muhammednuri SeymaTevfik bir kere tek kızım diş döneminde prima yerıne bir paket almıştım ama bim in bezine benzıyor bana soracak olursan bimden al daha iyi
Vildanpasal61 SeymaTevfik Canım ben ablam ve çoğu arkadaşımın tavsiyesiyle prime premium care aldım şuan bu bezi stokluyorum 😊
BusraOzhan SeymaTevfik Sleepy aldık biz çok memnun kullananlar 6 paketini 100 TLye aldım n11.comdan umarım bizde memnun kalırız 💁🏼♀️
Muhammednuri SeymaTevfik canım ben prima kullanıyorum memnunum imkanın varsa prima çok guzel inceliği falan bebek te rahat edıyor
DemetDigesu SeymaTevfik chicco ‘ nun bezlerı cok guzelmıs arkadasım onunla buyuttu 2 bebegını hıc pısık olmadı ama tr var mı bılmıyorum
Agg0207 SeymaTevfik ben kızıma doğdugundan beri molfix kullanıyorum 4. Ayını dolduruck artık başka bez denemedm bile ne pişik oldu ne sızdırma sorunu oldu kampanyaları takip edersen uygunada bulablirsin bence kesinlkle molfix kullan ama yenidogan için 2 numaradan başla kalıp olarak dar biraz
Minik_Hanim Vildanpasal61 prima nin içinde petrol türevi ürün olduğu için hiç önerilmiyor 👎 Küçücük bebenin cildinde petrolün ne işi var😑
Vildanpasal61 Cansutkk Kiloya göre ama bence ilk zamanlar 1 numara kullanılması daha iyi büyük bez kullanımı iyi değil diyorlar çocuğun bacak arası için
Busra280607 Prima premıum care aldım ben her kullanan cok memnun bıraz pahalaı ama indirimleri takip edebilirsin
SeymaTevfik BusraOzhan pek önermedi çevremdekiler sızdırıyor diyorlar ama bebek çantası hazırlamam gerekiyor karar vermeliyim 🤷🏻♀️
Ceviz SeymaTevfik ben sleepy hoşgeldin bebek paketini aldım 50tlye tavsiye edebilirim ☺️ İçerisinde 1 ve 2numara bez var 4paket ıslak mendil ve alt açma paketi var 1,5aylık bebeğim hala sleepy ile devam ediyoruz hem uygun hem bebeğe zararlı içeriği yok.
Vildanpasal61 SeymaTevfik Bence birazda bebek cildiyle alaklı bazı bebeklere pahalı bezler iyi gelmiyor bazılarınada uygun olanlar iyi geliyor
ZCandan SeymaTevfik daha bebegim dogmadi canim hazirlik benimkisi :)ama cevreye kime sorsam bunu onerdi bende aldim 1 ve 2 numarasindan