Kızlar bir konu danışcam size biraz uzun olacak ama bana yardımcı olun ne olur bebeğime bişe olur diye korkuyorum gecen evcil hayvan diye konu açmıştım buradaki arkadaşlar hayvanın mutlaka aşısı yapılması gerektiğini söyledi zaten yaptırdık sorum toksoplazma hayvanlardan bulaşan bir parazitmiş galiba bu düşüğe bile neden olabilir hatta Allah korusun çocuk sakat olabilir dedi doktor köpek değil de kediler vardı annemde 3 tane doktora söyledim tabi kedilerin hiç aşısı yoktu hiç yapılmıyordu aşıları yani bebeğime bişe olmaz inş bilmiyordum böyle bişe olduğunu hiç okadar araştırmadım toksoplazmayı yeni duydum daha hep kedilerle iç içe kalmıştım Allah'ım ne olur çocuğuma bişe olmaz inş kızlar şuan okadar kafam karışık ve moralim bozuk ki eşimde ben sana söylüyordum kediden uzak dur diyordum ama dinlemiyordun sen diyor şimdi inş bişe olmaz diyor doktor dedi ki 2 düzey ultrason güzel cıkmıştı dedi ama yinede insan korkuyo ve bişeylerin yapılması için geç olduğunu söyledi 😥😥😥😥 28+2 haftalık 😞😞😞 yavrum bişe olmaz inş çok korkuyorum artık hayvanları sadece uzaktan severim galiba 🙄🙄🙄😧😥😥😥 onada dayanabilirsem çünkü hayvanlar bir başka 😞😞 ama cocugumda başka tabi bilgi verin hanımlar ne olur