phoenix Kızlar merhabalar. 😇Park yatak anne yanı olarak Kraft markanın kaliteli olduğunu duydum Kraft Moscow veya Kraft Tiger Plus düşünüyorum . Elele Madre’yi de fiyat performans olarak çok duydum. Kullanan var mı aranızda gıcırdama vb. sorunu var mı?
kendihalinde18 phoenix elele madde kullanıyorum 2.5 yaşında oğlum hal onda yatıyor taş gibi valla şimdi yatağa geçiricem bebiş kullanacak tavsiye ederim 🌸
melismersin phoenix ben elele bonte kullanıyorum. Gıcırdama sorunu yaşamadım. 3 aydır aktifte kullanıyorum. Yanındaki puset 2 ay kadar baya işimi gördü :)) ama alt değiştirme aparatını hiç kullanmadım desem yeridir :) yerim olduğu için büyük tercih ettim. Ama madreyi kullanan arkadaşlarımda baya memnun
nazifeeeeeeeeee mimika vakumlu geldi yatak doğuma daha var diye paketini açmadım henüz ama bazı yorumlarda okumuştum ince diyenleri
ync94 Kraft Quick Fold Plus aldım yan tarafında organizer ve alt açma ünitesi de var. Sallanıyor, anne yanı oluyor. Henüz kullanmadım o yüzden bu konuda yorum yapamayacağım.
melismersin phoenix kızım hızlı uzamasaydı kullanırdım 1 ay daha puseti 😅 yatakta madreye göre 1 tık büyük. Ama odadan odaya geçiremiyorsun kapıdan sığmıyor. Onuda ekleyeyim de bilgin olsun 🫶🏻 Benim koltukların başlıklarını açınca yatak olduğu için ben sorun etmedim açıkcası.
mimika raley61 evet bende nasip olursa onu düşünüyorum da o nedenle sordum. Tavsiye için teşekkür ederim.