merve966 Kızlar insulin direncim var 2 tane cihazım vardı ikisi de yanlış ölçüyor öyle fark ettik sizin kullandığınız memnun kaldığınız bir marka var mı?
Esma006 linababy10 insülin verildi evde takip devam diyet iğne öyle geçiyor haftada bir çağırıyor artık gün içinde bit öğünde yüksek çıkıyor muhakkak idare eder ishal başladım iğnelerden mi bilmiyorum
merve966 linababy10 optima hiç iyi değil canım güvendim şeker ölçüm çubuklarını da aldım 4 kutu canı ne isterse onu ölçüyor gün içinde
linababy10 Esma006 evet ne kadr dikkat etsende yüksek çıkar 2-3 kere benim de öyle doktor da söyledi haftalar ilerledikçe yükseliyor norml
Esma006 linababy10 en son ki muayenede iki hafta öne geçmiş göbeği bğyümüş çok azar işittim 😂 dikkat ediyorum yemekten sonra oturmuyprum öyle ölçüm yapacsgım saate kadar hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza 💕
ikizannesiasl merve966 vivachek markasını aldım hastanede de bunu kullanıyorduk herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar
linababy10 merve966 bende ilk aldığımda beğenmemiştim sonra evde ölçüp eczaneye gittim tekrar ölçtüm farklı cihazlardan 2 kere aynı şey çıktığı için ondan devam ettim 2.5 ay oldu onu kullanıyorum