Somys zeynebzeyneb hehe benimde üçünü doğum sekiz yıl sonra.. ama ilk gibi stres oluyorum Allah’ım hayırlısıyla olsa bitse
fuf 38+4 haftadayım bugün muayene oldum dr um pzrt. Gel başlatalım doğumu dedi ama henüz bir açılma yok nts de sancı da çıkmadı strese girdim 1 haftadır var olan kasılma sancılar da durdu bugün ne yapıcağımı bilmiyorum
Somys fuf niye öyle dediki bende dün gittim perşembe günü 38+4 idi şimdiden sonra sancıları bekliycez dedi sadece gel başlatalım demedi saliya randevu verdi birde
zeynebzeyneb fuf sıyırma işlemi yapıyorlar aslında doktor muane ederken ondan sonra ben doğurdum suyum geldi akşamına hemen
fuf Somys sanırım büyüdüğü için bebek ve ben normal istediğim için daha fazla beklemek istemedi sana zor olur dedi
gokcearatt ahyayuni bana da salı günü için yatış demişlerdi 2. Doğum oğlumu bırakmak çok zor olur ben kendi halimde evde sancımı çekip hemen doğurup evime gitmeyi planlıyordum
Somys Umarım herşey birden ve hızlıca olur çabucak biter büyük buluşma gerçekleşir bu son haftalarin gazabından stresinden koru bütün gebeleri allahimmm nolurr yardimmm 🥴🥴🥴