dilancsknn Muhoz0407 nasıl geçti süreciniz anlatır mısınız suni sancıyı bende 40 haftalık oldum ama hala tık yok bu gidişle suni sancı alacağım bide bebek büyük olduğu için daha fazla beklemicekler yani doğal sancı ile arasında çok fark var mı
Muhoz0407 dilancsknn dün gece doğumum oldu yavrum sabah 5 de yavrum kucağımdaydı inan ikisininde zorluğu çok başka suni aldığımda belim çok kötü olmuştu şimdi kendi sancımla doğumum oldu ve sancılar popomdan girdi resmen çok hızlı bir doğum gerçekleştik ama kıvrandırdı kendi sancımda
ilay55800 @"dilancsknn doğal sancı vücut tarafından kendiliğinden başlattığı için tanıyor ve onu aza indirmeye çalışıyor gibi düşün suni sancıyı vücut bilmiyor acısını daha çok hissediyorsun
byzkds Muhoz0407 yaa benim de makata sancı giriyor yürürkende baskı var , makata sancı girince bel kalca bacağa yayılan ağrı böyle mi oluyor? Benim ilk gebeliğimde anlayamıyorum kabızlık mı bebek mi
zeynebzeyneb Muhoz0407 maşaAllah bizimkilerde hayırla gelsinler ya 🙁 🥰🥰 şuan 39+4 40 ı görücez sanki gibiii Doğum kilosu kaçtı acaba söylenilende bir mi tutuyor
Muhoz0407 dilancsknn aminn yavrum tüm bekleyenleri rabbim kolaylıkla sağlıkla bebişlerine kavuştursun
Somys mermel yeter de zamanı da geldi bak 😁 bir senedir hamileyim resmen gına geldi çok uzun hiç sevmiyorum bu süreci keşke üç ayda bir doğursak kediler gibi
kahvekedi Somys bende 38+2 hala dönmedi yaa . Pazartesi kontrolde dönmemişse sezaryen olacak büyük ihtimal🥹🥹
Somys kahvekedi dönmesi için egzersizler var onları ya bol bol sabah öğle akşam basitler zaten benimde 34 de makatti şuan döndü dün Dr gitmiştim
byzkds sevvalcn baskı makatta mı oluyor benim arada makata sancı ve ağrı giriyor bel ağrısıyla birlikte
zeynebzeyneb byzkds benimde şuan öyle 1 haftadır kasılma sancı toplanma çekiyorum dün gece istifra ettim dedim heralde gelicek 39+4 üm bu arada ama Ne gelen ne giden var 😁
mubss 38+0 bebek kanala girdi baskı yapıyor 2 gündür mukus tıkacım geliyor sanıyorum parça parça artık doğsun da istiyorum🥺 neler yapıyorsunuz doğum için