Somys 38+4 hala tık yok spor egzersiz dibine kadar yapıyorum herşeyi… Şunu yaptım o gece doğurdum diyenler help me…🫰 Dr kontrolüm vardı bugün herşey olması gerektiği gibi artık şimdiden sonra bekliycez sancın dedi.. nts de birşey çıkmıyor..
Muhoz0407 Somys 39+1 olduk kendi sancımı bekliyordum ama geleceği yok yarın suni ile başlatacağız artık ve başı kanala yerleşmemişti daha inşallah sancım olunca kendiliğinden gelir 🤲🏻🫠
TugceMomyy Somys 39+5 her şeyi yapıyorum tüm tuşlara bastım ama yok yarın sabah kontrole gideceğim artık bunaldım iyice doktora diyeceğim nasıl doğuyorsa doğsun sabredecek gücüm kalmadı 🫠😪
momrose Somys 38+5 im artık gelsin istiyorum . Ben her tuşa basmıyorum aslında pilates topunda biraz zıplıyorum 2 gün önce çuha kapsülü koydum vajinaya. Hurma yiyordum o bitti. Ama evde ahududu çayı var onu içicem sen neler yapıyorsun canım
elif____elif Somys son 7 gün bende de tık yok ne sancım çıkıyor ne belirti strese girdim ne zaman doğacak diye :(
Somys Muhoz0407 ay inşallah ya banada Dr dedi artık kendini itecek dedi kanala doğru güzelce yerleşecek dedi bekliyoruz dedi
busbus1803 Muhoz0407 Muhoz0407 bende bugün 39 oldum bebek kanalda değil ve kilo biraz fazla o yüzden doktorum omuz sıkışması nedeniyle sezeryan öneriyor ikinci gebeliğim ilki normal doğumdu
gzm123_ Muhoz0407 benimde 39+6 olcak yarın kontrolüm var kanalada inmemiş aynı şekilde ama kahve lekem gelmeye başladı bugün ben de yarın suni talep edicem aynı kaderi yaşıyoruz 🥹
Muhoz0407 Somys benimde 2. Gebelik bu ilkide suni ile başlatmıştık acısını biliyorum dayanılmayacak gibi değil ama tek sorun başı kanala girse sancım başlar biliyorum açıklığım var ama girmiyor ısrarla sıpa hareket halinde
Somys Suni de Allah’ım ne bilim hiç sevmiyorum onu ama açılmayı vs tetikliyor onunla da güzel şekilde doğum yapan çok duydum
reyhanar TugceMomyy bende 39+4 üm sancım var ama yeterli değil 2 cm açıklık var her kontrolde alttan bakıp duruyorlae ya size de bu kadar sık bakılıyor mu yıldım yol geçen hanına döndüm
Somys Muhoz0407 işte kuru bir acısı var ya ikinmaya yardım etmiyor kuru bir bel ağrısı bana da ilk doğumda takmistilar… Gelmezse yapacak birşey yok bir şekilde getircez onları 😊
dilancsknn Muhoz0407 nasıl geçti süreciniz anlatır mısınız suni sancıyı bende 40 haftalık oldum ama hala tık yok bu gidişle suni sancı alacağım bide bebek büyük olduğu için daha fazla beklemicekler yani doğal sancı ile arasında çok fark var mı
Somys momrose valla ben yürüyüş merdiven çıkma fitness plates açma germe yetmiyor akşam plates topunda hopla zıpla hurma da çok tatlı geliyor ama yemeye çalışıyorum 🥲
Somys busbus1803 ama kanala kendisi ittire ittire zamanla gelecek doğum sırasında bile olan birşey yani benimki da baş asaya dedi kanala doğru itecek kendini dedi sancın gelecek işte sonrasi malum doğum dedi Dr
Muhoz0407 busbus1803 ya bende iri olmasından korkuyorum 3400 dü en son en fazla 200 gr alır dedi doktor 2. Gebeliğin zaten korkma falan diye telkinledi ama göreceğiz artık 4 kilonun üzerindeyse deneme bencede kuzum 🙈
momrose Somys doktorum önerdi rahim ağzının yumuşamasını sağlıyormuş daha bir kere koydum da yarından itibaren düzenli koyarım
Muhoz0407 Somys ya çok saçma ama 7 den beri bel ağrımın şiddeti arttı ve bana suniyi hatırlattı bu gece bile beklemedeyim artık gerçekten gelirse sürpriz olacak gelmeyip gelmeyip son gün olursa 🫠
Somys reyhanar ilk doğummuydu sizin.. ilk doğumda dediniz gibi her gidişimde artık bıktım yani gelen geçen alttan bakmıştı ikinci de hiç bakılması şuan da hiç bakılmadi bakarlar diye korkuyla gidiyorum 😂
TugceMomyy reyhanar bana 38de çatı muayenesi yaptı 2 seferdir de açılma var mı diye bakıyor yok bıktım bende artık gidip gidip o acıyı boşuna çekip gelmekten resmen iki haftadır ha geldi ha gelecek bekliyorum ne sancı ne açılma var yarın gidince nolacak bakalım 2 günüm kaldı doktora diyeceğim gerekiyorsa sezeryana alsın artık sabrım da gücüm de kalmadı😪🫠
kelebek_2 reyhanar keşke erken gitmeseydin hastaneye sancılarını takip eden uygulama indirip ona göre gitseydin erken gidince öyle oluyor maaalesef