banabelliolmaazzzz elifinsureci ben yazın doğum yapacağım için gerek yok bebek doğunca yaptırırsın demişlerdi. Bir bilgim yok üstte kalsın.
miniktirtilim elifinsureci henüz yaptirmadim haftam daha var takipte kalayım ücretleri ve markaları hakkında bilgisi olanlar vardır illaki. Ocakta doğum olacak nasipse rsv şart bana
cuteregina banabelliolmaazzzz kışın doğum yapacağım banada bi doktor öyle söyledi ama bebeğe yapılan aşı 24 k anneye yapılan 6 k ikisi de aynı korumaya sahip dedi bende şimdiden yaptırmaya karar verdim
cuteregina banabelliolmaazzzz bebeğe yapılan antikor 23 küsür anneye yapılan 6 küsür dedi doktor bana da marka değişikliği olabilir bebeğe yapılan aşı değil ağzına damla damlatıyorlar direkt antikor
busrayalcnn elifinsureci gebelikte Rsv için tek bir marka var diye biliyorum o da Abrysvo. Ben şuan 35+3 haftalığım 35+0 da vuruldum aşıyı. Eczane fiyatı 6 küsürdü ama takip olduğum özel hastanede vurdurma ücreti dahil 5900₺ ödedik
yenibiranne__ elifinsureci bende bugün olucam 35+1 değiz 6100 tl ye aldım doktorum önerdi 22 ekimde doğum planladık kış bebeği eşim dışarda çok insanlarla muhatap oluyor koruyuculuğuna inanıyorum
zeyzeynur yenibiranne__ benim eşimde öyle hastanede çalışıyo bide bağışıklığı düşük sürekli grip olan biri sonra da geliyo bana bulaştırıyo😅🫠 tam kasım sonuna denk geliyor tam kış bebesi riske atmamak için rsvyi düşündük bizde
zeyzeynur elifinsureci ben henüz olmadım ama sonraki kontrolde olucam doktorum iğne ismini verdi abrysvo ismi ama doktoruna sor mutlaka
duygutuna5 zeyzeynur bizimde kasım sonu ama yeni bir aşı olduğu için güvenilirliği korkutuyor beni 😓 o yüzden kararsız kaldım