tugcecrhlu61 Kızlar ben şu an pozitif aldım gebeeyim doktorum gebe kalmadan önce coraspirin verdi şu an kullanabilir miyim bebeğe zararı var mı
temmuzonbir tugcecrhlu61 hiç bir bilgim yok üstte kalsın, ama bence bir doktora gidin ona göre ilerleyin Folik asitte başlamanız gerek
Asill01 tugcecrhlu61 pıhtılaşma ve kürtaj geçmişin warmı bnm14+5 teyim doguma kdr coraspirin ve oksapar kullanımı dewam ediyor tüp bebek oldugu için transferden cok önce başlanıldı coraspirine
tugcecrhlu61 temmuzonbir doktora gittim elenetal 1 kullanıyorum ama coraspirini kullanayım mı dedim kulland edi tedirgin oluyorum iki düşük yaşadığım için gebe kalamadan bana doktorum hamile kalana kadar kullan dedi ben de kullansam bir sıkıntı olur mu bebege zarar verir mi
temmuzonbir tugcecrhlu61 elenatal güzel şuan 2 kullanıyorum ben de, coraspirin ile ilgili hiç bir bilgim yok ya inşAllah yardımcı olacak biri çıkar, sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşAllahhh 🤲🏻🌸
ekinci7227 tugcecrhlu61 hayır canım her hamile hemen hemen kullanıyor bende kullanıyorum şuan 7+4 doktor hemen ilk öğrendim yazdı keseyi görünce benimde 3 düşüğüm var kan pıhtılaşma azda olsa var dedi başladı hiç bir zararı olmaz asıl ilk 3 ay bebek anne kanından besleniyor bebeğe giden kan pıhtılaşmaz
tugcecrhlu61 rumeysa_5567 100 mg ama hamile kalamdan önce kullandım şimdi kullansam bir sıkıntınolma değil mi
rumeysa_5567 tugcecrhlu61 benimki de 100 kan sulandırıcı o zararı olmaz doktor kullan dediyse basla gebeliğinide öğrenmissin
tugcecrhlu61 ekinci7227 çok çok teşekkür ederim kese göründüğü zmn 10 gün sonra tekrar gideceğim iğneye başlatacak kan sulandırıcı için