zuzu_59 eeffkk bunu eklemişim sepetime ama o kadar şey var ki eklediğim uygulamalar arası karıştırmaya başladım 🤣🤣 Kanguru kesinlikle alacağım ya, yakın temas çok önemli bence
eeffkk zuzu_59 kesinlikle bence de. Benimki de mart ortalarında olacak ben kıyafetleri çok kalın tercih etmemeye çalışıyorum en fazla bir ay giyebilecek çünkü. Evler zaten sıcak ilk bir ayda da çok çok dışarıya da çıkaramıyorsun zaten
zuzu_59 melismersin şubatın sonunda doğacak, mevsim geçişi olacak o yüzden battaniyeler için bile tam emin değilim. Biraz kalın biraz ince alacağım mesela. Kalan şeyleri de bebeğe göre alırım artık 🤷🏻♀️
melismersin zuzu_59 ben çok battaniye tarzı şeyler önermiyorum. Şu sebeple bebekler sürünerek hareket ediyor. Ve henüz onları kaldırma gibi veya kurtulma gibi durumları olmuyor. Şahsen gözünün önünde tutmadığın vakitlerde örtmeni tavsiye etmem. Benim başıma geldi o yani anneme örtme dediğim halde örtmüş ben uyurken annelik hissiyatı gözümü açtığımda örtünün altına girmişti. Bunu korkun diye anlatmıyorum asla yanlış anlamayın. Sadece tecrübe edindiğim bir durumdu.
zuzu_59 melismersin evet bunu biliyorum. Yardımın için de teşekkür ederim. Yanlış anlaşılacak bir şey yok zaten, sadece yaşadığın tecrübeyi anlatıp beni bilgilendiriyorsun. Battaniyeye pusete falan örtmek için alacağım yoksa uyurken kullanmam
zuzu_59 melismersin madem birbirimize destek olmak onları korkutuyor, ne diye burdalar kdyzgsnsşxıysjsex Çok saçma. Yok benden öyle bir şey olmaz ki olmamalı da. Aksine ben yardımcı olduğun için sana dua ederim. Neyse bazı insanları anlamak zor zaten 🤷🏻♀️🤦♀️
Busr_a21 zuzu_59 kafan karışmasın canm. Biraz uğraştırıcı şeyler aslında bu alışveriş meselesi. Hep karşılaştırıp bakmaktan beynim yanmıştı😂. Siz önce kundak almayın bnce önce Müslin örtü ile yapın baktım ihtiyaç var kundak alırsın yine. Çok yorma kafani🌹
Busr_a21 zuzu_59 pesca dan aldım 2 tane 120 cm olan bı de zeypba dan da biraz kalın 110 cm olan dan aldım
zuzu_59 eeffkk bizim bebişler mevsim geçişi zamanı geleceği için biraz kalın biraz ince almamız lazım kıyafetleri falan
sifaars uyku tulumu olarak yenidogana uygun kundak alin bence cok faydasini gormustum ilk cocugumda, tekrar aldim ikinci icin :) le touche markasini siparis ettim bu sefer
sudeborakk zuzu_59 Manuel ana kucağı aldım markası bence hiç önemli değil hepsi aynı işlevi görüyor kullananlar çok memnun ben de çok işimi göreceğini düşünüyorum Onun haricinde anne bebek çantası da trendyoldan aldım Lucina markasının days modeli fiyatı ne aşırı ucuz ne de çok pahalı kalitesi çok güzel çok beğendim kullanmadan umarım kullanırken de memnun kalırım çok yüksek fiyatlara çantalar vardı gerek duymadım
zuzu_59 sudeborakk bazı ana kucaklarının önündeki kemer gibi yer açılıyor diyorlar. Her markayı almayın diyorlar bilemedim. Çanta için bakacağım teşekkürler🙏
zuzu_59 eeffkk evet öyle düşündüm çok ağırlaşmadan alır hemen ütüler yerleştiririm. Doğum çantsını da aynı şekilde yapacağım