minikfasulyemm_ Günde 2 adet vajinal alıyorum dün başladım ama miğdem çok bulanıyor vajinadan alıncada yan etki ediyormu acaba
bebekisteyen minikfasulyemm_ canım ben de vajinal kullandım dün gece midem bulandı bacaklarımda bir uyuşma yani böyle yatağın yolunu zor buldum bende de yan etki yaptı ağızdan alınmasını düşünemiyorum bile
yeni_mucize minikfasulyemm_ bende kullandım sırf yan etkisi olmasın diye vajinal almamı istemişti ve doğru serklaj olmuştum o zamn 2kere içtim hem kaşık ağrım oldu çok o şekil içince çok yan etkisi oluyor
megvn minikfasulyemm_ vajinal yan etkisi çok az. Oral aldığınızda çok mide bulantısı ve tansiyon dusuklugi yapiyor.
yenianneoluyorumben34 Bilgim yok vajinal olarak yan etki yapacağını sanmıyorum ben ilk trimester ilaç olarak kullandım yan etkileri çok fazla oluyordu mide bulantınız gebelik kaynaklı olabilir diye düşünüyorum 😊
alev38 Bende ilk ağızdan alıyordum karın ağrısı halsizlik ayakta duramıyordum bayılacak gibi oluyordum mide bulantısı falan aşırı aşırı kötü yapmıştı beni doktoruma sorup fitil olarak almaya başlamıştım
bebekisteyen alev38 fitil olarak yan etkisini gördünüz mü peki benim bacaklarım resmen tutmuyor Bir 10 15 dakika sonra tekrar fitil olarak takacağım inanın korkuyorum takmaya dün gece taktım ve bildiğiniz yani böyle eşim beni zor götürdü yatağa
alev38 bebekisteyen canım çok nromal bende ağızdan alırken öyle olmuştum korkma hiç normal yan etkileri fitil takıcaksanda yatman lazım günde 1 se eğer gece tak fitili de
minikfasulyemm_ yeni_mucize ağızdan alınca yan etkisi oluyormuş ama vajinalden de oluyormu diye merak ettim çünkü miğdem çok bulanıyor çünkü
yeni_mucize minikfasulyemm_ çok fazla bi yan etkisi olmuyo diye biliyorum doktorum öyle demişti bence hamilelikten dolayı bulanıyor miden
linababy10 1 hafta hap olarak içtim . İnanılmaz çok kötü yaptı beni haksızlık - uyku hali - yorgunluk- baş ağrısı içtiğim günler hayatım değişti diyebilirim sonra doktorum fitil olarak almamı istedi ve çok şükür hiç bir yan etkisi yapmadı .
yeni_mucize linababy10 evet evet benim doktorum direk fitil olarak başlatmıştı hiç bi yan etkisi olmuyodu sadece fitil olarak atınca hemen kalkmamak zordu WC bakımından 😁
linababy10 yeni_mucize evet ben enfeksiyon için fitil kullanıyordum o yüzden dedim hap olarak içiyim . Ama yapamadım çok yan etkileri oldu en sonda doktora dedim ve fitil olarak kullan dedi ☺️
yeni_mucize linababy10 en güzeli o kadar yan etkisini çekmektense fitil olarak kullanmaya razıyız tabi Sen kaç haftalıksın
yeni_mucize linababy10 maşallah çok az kalmış Rabbim bizlere de bu günleri gelmeyi nasip etsin inşallah
berrakadem Fitil olarak çok kullandım aşılamalarda şuan 10 haftalk hamileyim hala vajinadan günde 3 defa kullaniyorum