Kızlar erkilette kıvanç şahin e takipliydim çok da memnun kaldım önden soyleyim planlı sezaryendi benimki pazartesi günü 38+0 da aldi kıvanç bey spinal anestezi ile oldum ameliyathane ekibi o kadar ilgili guleryuzluydu ki çok güzel sakinlestirdiler beni iğne hiç acımadı zaten hissetmedim bile çok titriyordum hemşire geldi iğne yapılırken sardı sarıldı iyice bana kalp ritmimde sıkıntı vardı sakinleştirici yaptilar uyumusym bebeğim çıkarken uyandırdilar onu ısıtıp getirdiler bana kokladım öptüm sonra beni diktiler uyandırma odası gibi bir yere aldılar orada bebeğimi emzirdim o sırada beni muayene ettiler odaya aldılar eşim 4 yaşında oğlum annem hep yanımdaydı odam tek kişilikti eşim her an yanimda oldu hiç sıkıntı çıkarmadılar 2 gün kaldım hastanede sabah akşam ağrı kesici iğne yaptılar sürekli ağrın var mi diye gelip sordular bebek hemşiresi vs o kadar guleryuzluydu ki ziyaretcilerime de hiç karışan olmadi eşim sabah 8 gibi oğlumla gelip öğlen 2 ye kadar duruyordu onu eve götürüp uyutup 4 gibi tekrar geliyordu akşam 10 11 e kadar hep beraberdik dün taburcu oldum şuan sadcee spinalden dolayı baş ağrısı yaşıyorum ama hastanede müsade etmediler resmen sürekli ağrı kesici yapıldı dikiş ağrımı bile hissetmedim hastanede kısaca çok çok memnun kaldım ilk dogumum hüma da olmuştu bu kadar ilgi yoktu diyebilirim