Rosegold Kızlar Coraspin 100 mg kullanıyorum yarın doktoruma sorucam 36 haftada bıraktırıyorlarmış galiba . Benim hafif düzeyde pıhtılaşmam var doğuma kadar bişey olmaz dimi 😕🙏
leyl25 Rosegold benim doktorum 32 de bırakıcaz dedi 20 haftalığım şu an bende korkuyorum 32 den sonra içmezsem nasıl olur diye sonuçta hamileliği öğrendiğimden beri her gün içiyorum ama doktordan iyi mi bilicez bilemiyorum ya
tamaygunturk Bende kullanıyorum 30. Haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktor, harici olarak kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktorunuza söylersenz belki kan sulandırıcı iğne verebilir
Rosegold tamaygunturk Allah yardımcınız olsun o iğne çok yakıyor ya gerçekten zor . onu ne zaman bırakacaksınız peki eğer pıhtılaşmanız fazlaysa doğuma kadar kullandırıyorlardu galiba
Rosegold leyl25 araştırdığım kadarıyla kan sulandırıcı hapı bıraktıktan sonra uzun süre etkisi devam ediyormuş ama tabi insan tedirgin de olmuyor değil sizin trombofil paneli testinizde pıhtılaşma çıkmış mıydı yoksa doktorunuz önlem amaçlı mı aspirinine başlatmıştı?
Rosegold leyl25 ilk üç ay önlem amaçlı progestan fitil kullanmıştım onu bıraktığımda da çok tedirgin olmuştum sanki onunla her şey yoluna giriyormuş gibi hissetmiştim şu anda aynı his aspirine karşı var
leyl25 Rosegold kesinlikle bende 12. Haftaya kadar önlem amaçlı Protestan iğne kullandım o beni koruyormuş gibi hissediyordum kfjfk
Rosegold leyl25 yaa şimdi gülerek anlatabiliyoruz o zamanlar yaşadığımız kaygı üst düzeydi ya bişey olursa korkusu.. şuan aspirine karşı var bu his 😂
Rosegold mucizebebekkk589 mthfr ve. paı genim heterezigottu benim düşük geçmişim olduğu için kan sulandırıcı kullandık
yaseminasel1 Rosegold Kızıma hamileyken kullanıyordum preklamsi geçmişim olduğu için 34.haftada bıraktım doğumda 37. Haftada olmuştu
mucizebebekkk589 Rosegold benimde mthfr değerleri bir de pai heterozigot. Benimde 1 düşük var ama doktorlar hiç umursamıyor sadece bir doktor hamile kalınca coraspirin bir de kan sulandırıcı iğne başlarız demişti sen iğne kullanmadın mı
Alara6161 Rosegold bana önceki iki gebeliğim de 37 de bıraktırmışlardı bir hafta öncesinden bundada 35.haftana gelince kesersin dediler.
Alara6161 Rosegold bn ilk gebeliğim de gebelik zehirlenmesi yaşadım tansiyon felan vardı plesanta preklemsimi ne diyorlar iki gebeliğim de yaşadığım için kullandım bundada nolur nolmaz önlem amaçlı kullandırıyorlar şuan 28 im 35 de kescem.
Somys Rosegold bende 35 de bıraktırdı bende ard arda kayıp vardı ihtimallere karşı kullandım kan sorunum da yoktu aslında ne olur ne olmaz diye vermişti