enfla kızlar fl ile bpd arasındaki ultrason ölçumlerınde fark cıkıyor mu sızde 2 hafta bpd fl uzunlugundan önde doktor bidaha geldiğinde bakalım yine dedi ama aklım takıldı? 🙆🏼
Yasemincifci enfla bpd kafasının ölçümü fl de boyu oluyor kafasının 2 hafta önde olması normal karşılanıyr canım
Selvis enfla evet FL si boyu oluyo hep haftasıyla uyumluydu. BPD kafa çapı oluyo o da hep 1 hafta ya da 10 gün önde çıkıyordu. Normal bi durum. Olabiliyor öyle şeyler
Tansel enfla enfla bpd Kafa ölcümü fl femur uzunlugu. Haftalar arasindaki farki onemsiyorlar ancak 3 haftadan fazla sendromlar acisindan anlam tasiyor. Tekrar olcum yapip artip artmadigina bakmasi gerekiyor
enfla Yasemincifci doktor sanki fl ile bpd uyumsuz dedi biri 31+6 çıkıyor bpd 33+1 tekrar bakarız dedı aklım takıldı şimdiye kadar böyle bısey dememişti
Snbtsn enfla benim hep farklı çıkıyordu 1-2 hafta önde olmasında sıkntı yok ben bazı sebeplerden bikaç dr değiştirdim hiç biride sorun olark görmedi normal dedi
enfla Snbtsn bu doktorlar nie boyle yapıyorlar hamılelıgımn basından beri hep stres hep bi kurt atıp göderiyo içime başka doktora da gittim ama yine buna döndüm küçük yerde oturuyorum zaten artık araştıra araştıra sora sora divane olacam
enfla Elininanasi yani birinin diğerinden 2 hafta önde olması normal değil mi doktor fl değilde bpd önde diye bakalım dedi bnde endişelendim hıc boyle bısey dememıstı sımdıye kadar genelde 3-4 gun fark oluodu ama sımdı kafa ıkı hafta rahat öne gecmıs
Elininanasi enfla canim benimkindende oyle iste 13 haftalikken onde gidiyordu bebe.Simdise duzelmis cok sukurler olsun.duzelicek isnallah
enfla Selvis tesekkur ederım doktorum neden boyle yaklastı anlamadım Allah herkese saglıkla kucagına almayı nasıp etsn yavrusunu
Selvis enfla canım doktorların kafası büyük olcak bpd si önde diyişine Dr bakmayın. Ne kadar büyük deseler de bebek sonuçta minnacık bi kafası oluyo benim oğluşum minnak kafa önde demesine rağmen 😊 ben de sandım ki koca kafa bişi doğcak 😄