zuzuuw Kızlar 55 ile hamileydim 71 ile yola devam🌸 Doğuma 25 gün var eğer kırk haftayı doldurursa bebeğim Geçen cuma bebeğim 2400 kiloydu yani sınırda kilosu zayıf bi bebek Sizin kaç haftalık ve kaç kilo 😂 Ben bebeğe bişey vermiyorum galiba hep bana hep bana😂😂
Dilos3434 zuzuuw hahaha bi 20 haftalık 380 grmdık bebeğe nasıl gider kilo ne yiyorsak onlarda yiyor bende 69 ile hamile kaldım 73 ün ve yolun ortasındayız daha doktor bana dedi bu kiloyla nereye varmayı düşünüyorsun 😂
leylizer zuzuuw maden suyu , her gün bir ili bardak süt, kuruyemiş , kaşar peyniri , bunlar bebeğe kilo aldırır
miniktirtilim zuzuuw valla 100 kilo bile alsanız bebegin alacağı kilo o kadar genetik ile alakalı ki. Çok kasmamak lazım :)
kincikupelikiz zuzuuw protein ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor muhtemelen karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsunuz
gecekusu29 Dilos3434 ay ben şok çok mu almışsınız yani 🤭🤣e ben ölem yok bazıları da çok abartıyor 5 aylık hamilelik 4-5 kilo çok normal
zuzuuw kincikupelikiz inanın et tavuk yumurta süt ve türevlerinden artık tiksiniyorum yani bilemiyorum artık Pazartesi inşallah almıştır biraz kontrolüm var