emosland Seyda7070 umarım belirtiler az az devam eder😅benimkide böyle başlamıştı bacım sonra toplu bir şekilde geldi..Hiçbir belirtisi olmadan sağlıkla devam eden hamile bacikolara çok özeniyorum Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın inşallah 💖
harika3838 Seyda7070 merhaba normal tabiki ☺️ az belirti ile geçirecek de olabilirsiniz, ilerleyen haftalarda artadabilir, gebeliğin sağlıklı olup olmadığı belirtilerle anlaşılmaz korkmayın🌸
Seyda7070 emosland Amin amin hepimiz sağlıkla alırız inşallah insan belirti olsun istiyor biraz iç rahatlığı için
noss Tam 6. Hafta . Benden bir gün öndesiniz . Belirtilerim göğüste dolgunluk , ve iki gün önce fena batma sol tarafta uyutmadı hatta. Bugün daha iyiyim . Mide bulantım hiç olmadı . Herkeste farklı sanırım
emosland Seyda7070 evet kuzum seni çok iyi anlıyorum beni bulantılarım şiddeti sakinleştiriyordu ama iyi düşün iyi olsun bol bol zikir çek elini karnına koy💖evde yüksek sesle Meryem suresini aç o kadar iyi geliyor ki🌸Rabbim nasip etmeyeceğin şeyin hayalini kurdurmaz bol dua bol tevekkül kuzum
noss Seyda7070 erkek çocuk Hamileligi kolay olur kız çok fenadır derler . Buna yoruyorum ben 🤭 belki erkektir ondan belirtiler azdir
harika3838 Seyda7070 amin inşallah, dediğiniz gibi bir tık da olsa duyunca insan rahatlıyor ama kucağına alana kadar endişe hiç bitmiyor insanda, annelik şimdiden zormus vallahi😅 🫠 sağlıkla güzellikle kavuşalım inşallah yavruslara🤲🏻
harika3838 Seyda7070 o da normal o tarafa tutundu ise, ben 24. Haftadayım mesela hala sadece sol tarafa tekme atıyor, garip 😂
sengul_53 noss o belirtiler hiç cinsiyeti belirlemiyor ilk oğlum da çok rahattım ikinci de çok böyle kustum kokulardan falan çok tiksindim bu da üçüncü biraz rahat geçiyor sabah bacak ağrım çok oluyor bilmiyorum inşallah benimki kızdır Allah’ım kim ne istiyorsa onu versin