senosu Kızlar gece kasıklarımla regl ağrısı gibi ağrım oldu gün içinde de hissetim ama bebeğimde aşağı inme yok. Nişan gelmesi yok hiçbir şey yok siz de böyle bir şey yaşadınız mı ? 39 +5 deyim
zeynebzeyneb senosu 1 haftadır sancılar vuruyor belden Kasıklardan Bebek toplanıp duruyor ama Ne nişan ne suyum geldi 39+2 yim En azından su yada nişan gelse Düzene giricek 😟 Yani sancılarımda vuruyor
gamzeakarsu17 senosu nişan su gelmeden de sancı başlayabilir kesin bir sıralama yok maalesef olsa hepimiz anlardık artık doğumun başladığını.regl sancılarınız geçmiyorsa gidin baktırın.soğum sancısı pozisyon değiltirince oturup kalkımca falan geçmez girmeye devam eder
senosu zeynebzeyneb siz bayadır bu durumu yaşıyorsunuz daha dün gece oldu bu ben de direk doğum sancısı zannetmiştim. Yalancı sancı mı oluyor bunlar
pembeniz Bol bol hareket et merdiven ın çık, ördek yürüyüşü yap, çömel kalk, youtubeden activating labor egzersizini yap yapabildiğin kadar fayda eder inşallah hayırla sağlıcakla al kucağına miniğini
zeynebzeyneb senosu evet süre yok işte Vuruuyor vs yatınca biraz geçiyor falan 1 haftadır böyle Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasib eylesin