Ays7140 Arkadaslar 38+2 deyim nişanim geldi henuz bebegin başı çatıya yerlesmemisti kasıklarimda adet agrisi gibi agri hissediyorm bu sancı mi oluyor.Daha once dogum yapan annelerimiz yardimci olursa sevinirim
Elifn Ays7140 adet sancısının fazlası Rahim kasılması sertleşmesiyle beraber aralıklarla dalga halinde geliyor
Mrry Ays7140 adet ağrısının daha şiddetlisi canım yani nasıl desem o ağrı geldiğinde Doğumun başladığını anlıyosun allah tarafından içine o his düşüyo acı eşiğin yüksekse bile bu o diyorsun🙂belden kasıklara doğru bi ağrı o ağrıyla bebek yerleşiyo zaten
HalisEbruoban Ays7140 canim ben sancilarimi krap sanmistim baktim cok siklasti kraplar doktorumu aramistim ve beni hemen hastaneye cagirdi gitti dogumum baslamisti ama genelde belden vuran adet sancisi gibi baslayip sonra siddetleniyo
Ays7140 Mrry anlamayacagim diye cok korkuyorm hastane evime 120 km uzaklikta boyle deyince içim biraz ferahladi
Elif-Met Karnın üst bölgesinden makata doğru vuran 10 dk.da 2 3 kere sertleşmeye birlikte olan ağrı Doğum ağrısı oluyor
Ays7140 Meralim09 benimde ayni sekilde bazen belimden vuruyor bazen kasiklarimdan ilk gebelik oluncada neyin ne oldugunu anlayamiyor insan
Mrry Ays7140 korkma o içine düşüyo benimde sabahtan vardı gece olunca artık farklı hal almaya başlamıştı şiddetlendi suyum geldi allah artık o anın geldiğini sana belirtiyor korkma sen
parasetamoll Ays7140 sancı olduğunu anlıyorsunuz çünkü sürekli gelen bir ağrı oluyor belden kasığa şiddetli bir kramp tarzı ağrı giriyor tarifi pek yok aslında ama dediğim gibi geldi mi anlamamak çok zor :)
Nebahathumeyra Benim hiç belim ağrımadı direkt kaşıklarımdan girdi sancılar. Ve çok şiddetliydi bunun Doğum sancısı olduğunu anlamaman imkansız zaten İnan’a 😊😊🙈
Fison Ays7140 ilk evrede hafif adet sancısı oluyor daha sonra artarak bele doğru vuruyor canım ve düzenli oluyor 10 dakika da bir 5 dakika da bir oluyor 10 saniye 20 saniye geçip tekrarlıyor
Ays7140 aysu2015 sağol canım sordugun için bebek rahime yerlesmeye calistigi icin olur dedi Açiklik falan baktilar parmak ucu kadar var dediler.
Ays7140 aysu2015 suni sanciyla dogumu baslatalim istersen dediler bende kabul etmedim eve döndüm. Bekliyorum şuan için