melodi4141 ay ben sizin eşiniz olabilir miyim🤣🤣 ben de eşimi bezdirdimmm bi isme karar veriyorduk akşam. Adam sabah işe gidip geliyordu diğer akşam ben o isimden soğudum diyordum yeni bir isme karar veriyorduk böyle böyle aylar geçti desem inanır mısınız bilmiyorum inanılmaz kararsız biriyim defalarca sormuşumdur burda da neyse birine karar verdik artık çünkü isimli bi şeyler yaptırmak istiyorsam karar vermem gerekiyordu yoksa eminim ki ben doğum yaptım gün hala acaba mı derdim çok zor bir süreç geçirdik kısacası ama insanlara söylemekle hata ettik herkes soğutucu şeyler söylüyor işimden siz eşinizle kafa kafaya karar verin son kararımız bu deyin. Bu isim nasıl diye sorduğunuz an ayy o benim eski sevgilimin adıydı inşallah koymazsın diyen bile çıkıyor eee bana ne de diyemiyor insan işte öyle😂
Ama Ege ismine niye öyle dediniz ben yeğenim olmasa ve erkek olsaydı Ege koyacaktım kesinnn kıtalar arası değil ki düşününce Asya bir kıta adı manası hiç yok ama koyuluyor mana anlam olarak bakınca Burak da binek at demek diye biliyorum ama bence hoş bir isim.
Kerem de çok zamansız diyorum 👌🏻