Nazlimom__ marimary çevremde bir iki kişi lazım olunca al diyor ama ben şimdiden alıcam ilk gebeliğin göğüs ucum yok bence göğüs pompası biberon silikon göğüs ucu fln alınmalı çöpe atacak değilim kullanmasam hediye ederim satarım diğer çocuğa bırakırım
Ebrarin_annesiiii0623 marimary bence kuşum büyük bişi oymasada elle kullanılan süt sağma pompası ve biberon al kalsın ben ilk kızımda aldm ki doğumdan sonra lazım olunca aldm hamilelikte gerek duymamıştım ama Lazım olurmuş şeffaf göğüs ucu da aldm ama kızım onu almadı reddetti biberon kullandım 25 gün sonra normal emdi gögsümü
allyslife marimary ben almadım, gerek duyarsam illa ki bulurum her köşe başında eczane var diye düşünüyorum
hunilii marimary ilkinde almadım gerçi ihtiyaç da olmadı bir ara 4 aylıkken meme reddi yaşadık hiç emmeyince aç kalmasın diye eşim eczaneden alıp gelmişti hemen onun için bu sefer de almadım nasıl olsa ulaşılabilir bir şey
nur_cill Ben aldım, ilk gebeliğim ve ihtiyaç halinde kullanırım diye düşündüm 🤷🏻♀️ tecrübeli annelerden dinlemek lazım
birgencmom marimary 2. Hamileliğim ilkinde sütüm hemen geldi ama kızım tutamamıştı mecburen mama verdik 4 kez filan şimdi gene emzik biberon mama alıp çantaya koyacam ne olur ne olmaz
Alara6161 marimary pompa çok gerekli bişi al dursun kenarda çünkü göğüs terbiye olana kadar mastit sorunu olabiliyor biberon da bi tane al nolur nolmaz çantana at bn ilk çocuğumda cahilliğimden lazım olmaz alma dediler di burda bi çok kişi küveze girdi çocuğum yana yakıla pompa aramıştım.
elifgck marimary pompa bence kesinlikle ihtiyaç. Yani ben erken doğum yaptım küvöz sürecinden dolayı çok kullandım ama o olmasaydı da sütünüz çok olsa bebek memeyi boşaltamayacak mastit olmamak için sağmanız lazım, süt az olsa arttırmak için sağmanız lazım, bebek emmese sağıp kaşık biberonla vs vermeniz lazım. Her türlü önden alınması gerekiyor bence. Biberon içinde tercihe kalmış yani en azından bu kaşık bineronlandan alabilirsiniz ilk etapta sonra gerekirse normal biberon alırsınız
rrm marimary Biberon sonradan aldım ama kullanmadı ilk iki çocuğumda göğüs pompasını da emzirmeye başladıktan bir iki gün sonra kontrolsüzce sütüm gelince mastit olmamak için aldım yine her ikisinde de hemen lazım olmadan almayı tercih etmedim başta ben. Biberon değil ama pompa mutlak bir ihtiyaç oluyor
rrm marimary şırınga ve biberon alıp denedim ama bebeğim öyle kabul etmedi içmedi sütü sütler zayi oldu hep maalesef.
gunes866_ marimary bunları almayacaksan en azından acıl durumda hangi marka hangi model alacaksın bunu arastır çünkü doğumdan sonra herşey yogunlasıyor zaman olmuyor ve en alakasız en işe yaramayan şeyi alıp boşa masraf yapıyorsun
Babyy_Mom marimary Biberon, mama, emzik, göğüs pompası, süt saklama poşeti vb… gibi ürünleri doğum sonrası ihtiyaç halinde temin etme kararı aldım ama gerekli araştırmalarımı da yaptım yani lazım olur olmaz hangi marka ve model alacağımız konusuna hakimiz.
melismersin marimary 1 tane küçük alabilirsiniz. İlk başta en azından bulunsun. Biberondan önce kaşık biberon bulundurabilirsiniz. İlk 1 ay sarılık durumu olur ise mama desteği için ve meme reddini önlemek için kullanıyorsunuz.