meri142334 Kızlar 18 haftalık hamileyim nöbetlerde çok zorlanıyorum ilıokuldayım ve okul çok kalabalık acaba kaçıncı haftadan sonra doktor raporu ile nöbetten muaf olabilirim 24tem önce alabilir miyim raporu
ozden2 meri142334 bi arkadaşım 16 hafta ikizlere hamile. Riskli gebeliği olduğu için idare ile görüştü ve nöbet yazmadılar. Ama rapor almak gerekiyo mu bunun için bilemiyorum.
bsrnrmom_ meri142334 Ben 27de başladım okula. Durum bildirir rapor ile nöbet muafiyet dilekçesi verdim. Gerçekten bu halde çocukların peşinde koşmak çok zor. Yönetmelik 24 diyor ama öncesi için hemşire vs için gece nöbeti doktor raporu ile tutmayabilir deniyor.
naze_ meri142334 ben geçen hafta müdür ile konuştum nöbet tutmak istemiyorum diye. 24. Haftada rapor getirirsiniz hocam dedi. Şuan 21.haftadayım hiç idare edelim yazmayalım demediler.
Sare_34- meri142334 rapor alip erkenden tutmama hakkiniz var bildigim kadariyla ben direkt idareye soyledim erkenden raporsuz muaf oldum develt rapor vermese bile ozel buyuk ihtimalle verir
meri142334 bsrnrmom_ 24te ayrılabiliyoruz biliyorum ama daha önce ayrılmak istiyorum okulumuz çok kalabalık ve gerçekten zorlanıyorum
meri142334 @“naze_”#p41428995hocam ben teklif bile etmedim aynısını söyleyeceğini biliyorum O yüzden doktora danışacağım bakalım verecek mi