Mom908 selam kızlar 35 haftalığım, dün bşraz temizlik yaptım yoruldum. şuan ayağa kalktığımda beyax jelimsi bir akıntı oluyor. ama ağrı sızı sancı yok. böyle olması tehlikeli bir durum mu? bir şey yapmam gerekir mi?
sum_doa Mom908 22 haftalık şu an her eğilim çömelip iş yaptığımda yorulduğumda bembeyaz jel gibi sümüksü akıntı geliyor ilkinde de 40 hafta boyunca geldi hep bir şey yapman gerekmiyor canım
lokismommy Mom908 dün akşam aşağı doğru ağrılı bir baskı hissettim 2 dk sonra ayağa kalkınca sıcaklık hissedip baktım bende de süt gibi bembeyaz akıntı gelmişti miktarı fazlaydı daha önce de gelirdi ama dünkü fazlaydı büyük ihtimalle aşağı doğru baskı arttığı için artıyor bugün doktoruma soracağım tekrar yazarım bende 35 haftalığım💕💕🌸
lokismommy Mom908 merhaba🌸muayeneden çıktım doktoruma anlattım bebek aşağı baskı yapmaya bu hafta itibariyle başladığı için çok normal daha da artacak dedi egzersizden veya iş yaptıktan sonra gelmesi de kasların hareketinden kaynaklıymış yani su veya yeşil akıntı gelmediği sürece korkulacak bişeu değilmiş
Mom908 lokismommy peki bebeğin hareketlerinde eskiye göre azalma var mı bununla ilgili bir şey söyledi mi doktorunuz
lokismommy Mom908 evet artık tam anlamıyla tekme atacak bir yeri bile yok sadece döner esner yeter ki bunları hisset tekme sayma dedi