haticenursimsek Dotkor alttan muaynede bana kalın bişey var dedi ne olduğunu demedi ne olmuş olabiliri acaba arkadaşlar ya bilemedim
temmuzonbir haticenursimsek kalın bişey ne olabilir vajina içinde, sorsaydınız ya bir ilaç falan verdimi
temmuzonbir haticenursimsek sorumsuz bi doktor daha, seni kafanda soru işareti bırakıp nasıl gönderebilir ya başka bir doktora daha git bence
haticenursimsek temmuzonbir bencede aynen öyle zaten doktorumu değiştireceğim nerde oturıyorusnuz önerdiğiniz varmı ben etlik için de soruyorum
haticenursimsek _pearl ben dedimki hiç alttan muayne yapmadınjz dedim birde bu ay yumurtlama ilaci kullandım klomen bakti bi tarafta 3 cm kist olmuş dedi birde kalın birşey var dedi günümde geçti aslında devamıda yok mal gibi
_pearl haticenursimsek yumurtalıklarına rahmine bakmış muhtemelen rahim duvarın kalınlaşmıştır her adet olmadan önce kalınlaşıyor adet rahim duvarı dökülmesi zaten
anneyim01 haticenursimsek Nasıl Dr. O ya Diplomayı nerden almıs daha gördüğünü tanımlayamıyor Bacım başkasına git baktır için rahatlar
eylulmihrasmom haticenursimsek adet dönemi ve gebelikte rahim duvarı kalınlaşiyor onu söylemiş olabilir
haticenursimsek anneyim01 değilmi saçma sapan ya doktor mal gibi kalın bişey dediği ne yani gebrlikmi kan bile almadı aq
anneyim01 haticenursimsek İnşAllah Başka doktordan Müjdeli haberi alrsın burayada da Mutlulugunu yazarsın inş ☺️🤲🏻
2prensesannesiiii haticenursimsek drlar da tuhaf hahaha gülelim mi ağlayalım mı bilmiyorum bilgi almaya gidiyoruz kalın bişey var nedir ya 😂