nisass başınız sağ olsun canım çok üzüldüm ben de 37 haftalık bir doğum yapmıştım ama kalp durması falan değildi plasenta‘dan ayrılmıştı bebek ani bir kanama ile gitmiştim o süreçte de tabi doktorlar hani bebeğin kaybı dakikada bir yatıyordu ama hani amaç normal doğumda ama normal doğuma da çocuk canı yetişmezdi yani o yüzden hemen sezaryene alınmıştı ki ama hani senin bebeğinin kalbi durduğu için aslında sana bir müddet verilebilirdi diye düşünüyorum çünkü hani en azından sezaryen olmazdın damacanın daha çok fazla yanmazdı bebeğinin olmama olmayışı o sezeryan ağrısı yani sezaryen ağrısının da insan bebeği olunca aslında katlanıyor bebeğin olmaması da zorluyor tabii bizzat yaşadığım için doktorlar altı ay kadar hani korunma istiyor ama ben hiç korunmadım yalan yok kırkım çıktığını düşünmeye başladım bunu doktorlarıma da söylemedim yalnız Rabbim de o doğumdan dokuz ay sonra nasip etti tabi Rabbim bilir hemen ol deyince olmuyor ki yani bir müddet bir süreçten geçiyorsun ama doktorların genel tarihi 40’ın çıktığına bir doktoruna git bir görün hani muayene ne oldu dikişleri nasıl söyle tekrar gebelik ne zaman olur düşünürüm söyle hani çekinme bu konularda diyorum ya hani Rabbim hemen ve vermiyor da biz dokuz ay sabrettik yani 19 ayı bir ben bir Allah biliyor hani yeni bebek haberi alınca içimdeki acı dindi inşallah hani diğer gebeliklerinde kucağına sağlıkla alırsın bu kalp durması da yani pek anlaşılmıyor sebebi ne ne için oluyor zor bir durum aslında plasenta’nın patolojikmesi çok iyi benimki de gitmişti ve hiçbir sıkıntı gelmemişti sonrasında ben genetik testler vs yaptırdım orada benim pohtılaşma olduğu anlaşıldı
Eşimde herhangi bir sıkıntı yoktu tabi kan sulandırıcı vesaire şu anki gebeliğim öyle geçiyor benim de ilk gebeliğimde ilk çocuğumdu inşallah hayırlı evlatlar olur sağlıkla kucağınıza alırız